Frågor

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Jag tror att jag skulle välja One tree hill eftersom jag tycker om så många personer i den serien, men det vore också rätt fett att leva på Upper East Side i Gossip Girl.  

 
Vilken är din favoritkrydda? SALT. Alltså, salt, salt, salt på allt!
 
Hur var du när du va 15? Pratglad, snäll, ledsen och ambitiös i skolan. Trött på att bo mitt ute i ingenstans bland människor som jag inte kunde relatera till. 
 
Ett recept som du lagar ofta? Bönpasta+ bregott + ketchup + krydda of the mood of the day. Äter 4/7 dagar i veckan cirka.
 
Hur ser dina framtidsplaner ut? Drömmar? Resor? Jobb? Stad? Framtidsplaner ohoh, jag får återkomma med det.
 
Favorit parfymer? Hugo boss ma vie, Viktor & Rolf flowerbomb, D&G l'imperatrice 3 och en från Malone. 

Några människor som inspirerar dig stilmässigt? Erica Pelosini, Olivia Palermo, Maja Wyh etc.
Favorit citat? "If anyone can have it, I don't want it."
 
Vilken drink ska man bjuda dig på? Om jag är lite salongsberusad: en mojito. Om jag är packad: jäger/redbull. Om man är en grabbig kille: ingen drink alls.
 
Vad ska du göra under våren, i sommar, några resor inbokade? Har inte planerat så mycket än men ska ju flytta snart, sen jobba en hel del under sommaren samt åka iväg till Gotland under en vecka.
 

Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Jag öppnar alldeles för ofta munnen utan att tänka på vad jag säger och det har flera gånger fått negativa konsekvenser. Ibland är det bättre att vara tyst och det måste jag bli bättre på.   

 

Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då? Jag LEVER för promenader, så vart som helst ute! Ingenting rensar mina tankar bättre.

 

En stad du alltid velat åka till? Positano!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0