Lördag

Soz för dålig uppdatering men haft fullt upp med att leva lajf. Livet leker.

Lazy sunday

Hey kids.

Sol utomhus men inte i sinnet mitt. För mycket dåliga magkänslor om för mycket. Jag är en jävla storm. Men haft en svinrolig långhelg om man nu ska räkna bort matteplugg. Har jobbat en del, varit på teater, firat syrran som fyllde år i torsdags samt haft myskväll med vänner. 

INSPO

 
Alltså Jay Alvarrez. Jag vill också resa, bada, sola, flyga helikopter och allt dom gör. Att det här inte är ens liv..... att dom är världens fucking relationship goals....att jag sitter i mitt rum å är en tönt..... Men man får observera att detta är fint på film, med massa klippningar etc. we don't know nothing bout the real stuff going on. E nog rätt nöjd med livet idag ändå.

Frågor

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Jag tror att jag skulle välja One tree hill eftersom jag tycker om så många personer i den serien, men det vore också rätt fett att leva på Upper East Side i Gossip Girl.  

 
Vilken är din favoritkrydda? SALT. Alltså, salt, salt, salt på allt!
 
Hur var du när du va 15? Pratglad, snäll, ledsen och ambitiös i skolan. Trött på att bo mitt ute i ingenstans bland människor som jag inte kunde relatera till. 
 
Ett recept som du lagar ofta? Bönpasta+ bregott + ketchup + krydda of the mood of the day. Äter 4/7 dagar i veckan cirka.
 
Hur ser dina framtidsplaner ut? Drömmar? Resor? Jobb? Stad? Framtidsplaner ohoh, jag får återkomma med det.
 
Favorit parfymer? Hugo boss ma vie, Viktor & Rolf flowerbomb, D&G l'imperatrice 3 och en från Malone. 

Några människor som inspirerar dig stilmässigt? Erica Pelosini, Olivia Palermo, Maja Wyh etc.
Favorit citat? "If anyone can have it, I don't want it."
 
Vilken drink ska man bjuda dig på? Om jag är lite salongsberusad: en mojito. Om jag är packad: jäger/redbull. Om man är en grabbig kille: ingen drink alls.
 
Vad ska du göra under våren, i sommar, några resor inbokade? Har inte planerat så mycket än men ska ju flytta snart, sen jobba en hel del under sommaren samt åka iväg till Gotland under en vecka.
 

Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Jag öppnar alldeles för ofta munnen utan att tänka på vad jag säger och det har flera gånger fått negativa konsekvenser. Ibland är det bättre att vara tyst och det måste jag bli bättre på.   

 

Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då? Jag LEVER för promenader, så vart som helst ute! Ingenting rensar mina tankar bättre.

 

En stad du alltid velat åka till? Positano!

The world was on fire and no one could save me but you

 
Jag har zero inspiration just nu, känner mig inte alls på hugget. Denna dag känns överdrivet mycket måndag fast jag hade EN lektion. Nä usch.. Imorgon blir efter skolan ska jag i alla fall jobba igen!

Blow a kiss, fire a gun. We need someone to lean onSmällde som av två flugor i en smäll igår så jag tog lunch/fika på stan med några vänner och en mysmiddag hemma i min ensamhet. Senare spenderades kvällen hos Tea och därefter på Nydala, inte så pjåkigt du. Intressantare än så blire int.

Lördag

 
Tjo suger på att blogga i know, men är caught up i massa annat just nu men, livet har sina med och motgångar och så är det med det! Ligger i sängen och utforskar spotti och har precis lagt ifrån mig godispåsen. Under senaste tiden har jag bland annat varit på halkbanan, jobbat och haft picknick vid älven.

Lördagen

Har cirka 0 bilder från kvällen + att ena bilden är tagen från Tea. Hursom, i lördags blev det party och temat för kvällen var blacklight. Det bjöds på grillat, en mindblowing cake, loads and loads of dricka och nice sällskap. Nu borde jag visserligen plugga men att tända ljus, bädda ner sig i stort duntäcke och sova efter en timmes sömn inatt känns mycket mer behagligt. 

Valborg

Igår bjöds det på sushi och vino innan förfest hos Affe å Henke, vi körde typ "jag har aldrig" samt beerpong as usual. Sen drog crew1 vidare till Kårhuset där ungefär 1300 ungdomar trängdes på dansgolvet. Craycray. Kort och gott: kvällen var amazing. 
RSS 2.0