Sol & värme

Ska bege mig till varmare breddgrader den 4 Juli. Jag är så glad. Drinkar vid havet, höga palmer & en skinande sol.

17 Juni

Livet rullar på och jag har jobbat, tapetserat lägenheten, jobbat, handlat möbler, tagit körkort osvosv. Börjar även bli orolig över det här höstklimatet som råder i juni. Behöver sol, värme och d-vitamin för att kunna klara av de riktiga vintermånaderna. Är i så stort behov av att få sitta på uteserveringar och dricka rödvin, barbent fram tills september. Kom igen nu juni, vi saknar dig, du är välkommen.

Yejjjjjjj så goooorecept jag vill laga

Allt från Pinterest! Jag tycker det är en så himla bra grej när man inte vet vad man ska laga för mat, att man bara kan klicka sig in på sin mat-mapp och låta sig inspireras.

Mat


 Så orimligt gott och gött. 

00:12

Hejhej. Har under de senaste dagarna gjort en massa men kommer ej ihåg vad riktigt.. Har varit med vänner, gått lös på köp och sälj efter storrensning och legat i soffan på ett ungefär. Jobbade en stund idag samt begav mig till stan med några vänner. Ahja hejs så länge.

Snötassens Atlas

 
Tack för 8 helt underbara år fina du. Vila i Frid♥

Måndag

Idag är det måndag och jag har druckit typ åtta koppar kaffe men ändå varit tröttare än vanligt. Äter annars sushi till lunch samt middag i princip varje dag numera, fått min första lägenhet och snart är körkortet också fixat. Vad livet ärr G-Ö-T-T!!

Yran 2k15

Brännbollsyran var helt maaagiskt som vanligt. Helgen blev amazing.
RSS 2.0