ETT LIVSTECKEN

yo makkaflo hey ho vet ej! aja......har verkligen ett långdistansförhållande med bloggen just nu. Men någon anonym finiz undrade vart jag håller hus (<3333 så jäkla fint!!! blir så glad och häpen när ni lixåm saknar mig i cyberspäce?!?) och sanningen är att jag är befinner instängd in mah head. Eller så öm-gåz jag med mina kompisar. Alternativ jobbar samt försöker leka vuxen. Dvs storhandla mat, planera middagar, handla möbler, betalar räkningar osv. Vill skriva här och hänga här, men jag kan inte göra det utan att prestationen sätter stopp för mig helt totalt.

Jag lever

 
 
kan någon rädda mig från madrassen jag bosatt mig i framför orange is the new black
som jag hade tänkt göra fram till jag ska börja jobba igen dvs om en vecka. 
vill egentligen bara ha massa skräpmat och äckligt snacks sen e ja nöjd 
(läs: en lyxbåt najs sommarväder fräsch mat jordgubbar rosé och 
tjejbästisar som e lediga lol). love u sommarn xoxo

FASHION

 
 
MAJOR inspo from this toaster. Diggat hennes stil i åratal, hon är prefekt edgy tycker jag. Hon kan balansen mellan den o det finare sötare liksom :-) vilket är sällsynt. men alltid on point!!

John & Wolf "a dude and his dog stumbling around the United States"

 
Detta är alltså John och hans hund. Tillsammans så utforskar de olika stater. Bilderna är verkligen amazing och jag vill också ha en hund som bf. Eller egentligen, vill jag lämna skolan och resa runt i världen. Börja med förenta staterna och sedan Europa och därefter resten av världen. (Samt ha en hundkompis vid min sida).
 

Day 6 and 7

View<3
Water park
Tillbaka till flygplatsen där vi fick övernatta...
 
Bbbbarca
Stockholm, sushi som vanligt och shopping.
Nattåg hem till Ume igen. Tack Mallorca för 6 Underbara dagar.

Day 4 and 5

Såg Axwell, heeeelt magiskt.
Besökte huvudstaden Palma.
Spansk afton på hotellet <3
Hitta sushi!!
Kvällsfika
 

strawberry

Mitt största problem här är att motiven på bilderna inte ens blir hälften så bra som i verkligheten. Nåja, ett ganska litet ilandsproblem ändå.  

 

Annars är livet här väldigt fint, saknar redan spanien och värmen. Men känns skönt att komma hem till rutiner och jobb imorgon! Jippie..

Day 3

Magaluf :))))
Världens godaste burgare med en smirre samt denna view.
Spanien alltså <3
 
Besökte en nöjespark/hus på kvällen.
 
 
 

Day 2

35 grader, klagade inte.
 
Barhäng, gratis är gott.
Tillbaka till stranden, tog en öl.
 
Vilket jävligt bra team<3<3<3 
Palmanova
 
 
 

First day in Mallorca

Sushi till lunch på Arlanda, satt fint.
Sen vänta 4h på flyget </3
Checkade in på hotelletselfie on point.
Kvällspromenad längst stranden med denna view, saknar <33
 

ESPAÑA Y MALLORCA

 
Tillbringar dagarna på stranden. Varierar mellan ett dopp i havet, god mat på olika restauranger, en drink och den mesta tiden i solen. Underbart. Om det blir som planerat tar vi en taxi in till någon annan strand i morgon. Vilket jag hoppas, trots att stränderna i Palma Nova är otroligt härliga och vackra. Bara tre dagar kvar här nu, ska verkligen njuta... 

En tallrik kärlek

 

3 Juli

 

Då har man äntligen semester i en vecka och imorgon åker jag till Palma De Mallorca. Flyget lyfter 08.00 mot Arlanda sen vidare mot Spanien vid 16:00..
 

Ska bli så himla skönt att slappna av och njuta av lite sol. Man vet aldrig hur internet är utomlands, har haft otur de senaste gångerna och risken finns ju att det är väldigt segt eller lägger av då och då. Men jag håller alla tummar och tår att jag kan uppdatera lite därifrån i alla fall. Ses snart!

YESTERDAY

Hade inflyttningsfest i min lägga med vänner.
 
RSS 2.0