ÅRSHOROSKOP

 
 Stenbocken
 

2015 överblick: Tre genomgående teman följer dig detta år, kära Stenbock. Å ena sidan handlar året till stor del om att rannsaka dig själv, gå igenom ditt inre och städa ut, undersöka dina känslor och tankar och verkligen gå på djupet av vad du behöver i ditt liv. Å andra sidan handlar mycket om att spara pengar och ha kontroll över din ekonomi, och många Stenbockar gör kloka investeringar i år. Sist men inte minst så präglas hösten och vintern av resor, studier och att vidga dina vyer. Världen gör intåg i ditt liv, och du kan hamna på ett plan på väg lite varsomhelst.

 

Kärlek & Sex: Det kärleksliv lunkar sakta och stadigt på detta år, och inga stora överraskningar väntar här. I mars och april kan en förälskelse fördjupas och i juli kan du få veta om det är något mer på gång, men dramatiken är mycket mild. Njut av att ha detta spelrum, för när planeterna låter bli att lägga sig i, så får vi samtidigt chansen att styra saker själva. Du har grönt ljus för att satsa på det som känns rätt för dig. Singel-Stenbockar borde inte ha några problem att charma och flirta upp andra överlag, så tvivla inte på om du vågar bjuda ut en eller två sötnosar under året.

 

Jobb & Skola: Du jobbar hårt även detta år, precis som vanligt, och bäst känns det när du får jobba ihop med någon du trivs lite extra bra med, eller med personer som delar dina värderingar och övertygelser. Din ribba sitter som vanligt högt och du låter inget som känns halvfärdigt passera dina vakande ögon. Du har också bra koll på ekonomi, och alla Stenbockar som har budgetansvar nu gör ett lysande jobb. Om någon ska söka bidrag till ett projekt eller liknande så är det absolut du som bör hålla i trådarna. Under hösten vaknar din reslust, eller så påbörjar du en efterlängtad utbildning. Världen ligger öppen för dig.

 

Resor, flytt & förändringarDin boendesituation har under en längre period varit lite vacklande och den här trenden ger inte med sig än. Hyra i andra-hand, inneboende, byte av stad eller stadsdel är saker som de flesta Stenbockar känner sig vana vid. Ibland har du otroligt tur, och ibland undrar du hur du hamnade i en så instabil situation. Det här är sådant som stressar Stenbocken otroligt, men försök vänja dig vid din komplicerade livssituation. Planeterna verkar testa dig en del, och du kan absolut klara av detta test. I övrigt är det här ett år där du kommer att behöva lägga mycket tid på dig själv, fundera över vem du är, vad du vill, vad du varit med om och vilka inre behov du har som du inte lyssnar tillräckligt noga på. Mitt hetaste tips för alla Stenbockar är att meditera detta år – ju tidigare du kan påbörja denna introspektiva trend, desto bättre.

 

Vänskap & äventyr: Du har haft några tuffa år med vänskaper, där personer kan ha glidit ifrån dig, du glidit ifrån andra, meningsskiljaktigheter och konflikter blossat upp utan anledning, distans gjort vänskaper svåra att upprätthålla, eller kanske har du bara inte känt att dina vänner ger dig energi, utan snarare tar den. Well, nu är det dags för nya melodier. Det här året förvandlas frostiga relationer till varma, blomstrande, och saknad av vänner ersätts med överflöd. Allt från samarbeten till stora sociala grupper blir roligare och lättsammare i år.

 

Mest romantiska perioder: I slutet av mars och större delen av april så vaknar kärleken, i maj och juli kan den verkligen blomma, och under september och oktober kan nästan vadsomhelst hända.

 
 
Läs om ditt horoskop här: http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/category/veckans-horoskop/

Tycker sånt här är väldigt roligt, trots att detta inte är någon bevisad vetenskap så kan jag inte låta bli att tro lite på det. Jag drar ofta till saker som inte har något svar och det är det som gör detta intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0