Födelsedagskalajs

 

18:02

Tb till i fredagen, då jag hade en så sjukt mysig kväll hemma hos Julia w the girlies. 

Don't be someone's down-time, spare-time, part-time or sometime. If they can't be there for you all the time, they're not even worth your time

MmmmHmmm kuel. Åkte in till skolan i onödan (dvs gick upp 06.30 i onödan och hade EN riktig lektion) - har massa plugg - sockersug - ingen motivation ALLS.

2014 FOREST HILL DRIVE

 
J cole är utan tvekan en favorit hos mig. Han är orginell o nyskapande så in i. Man tröttnar inte på hans musik, kan lyssna på samma låt i år o gilla den lika mkt. Bara det att han inte gör några features alls på detta album säger mkt, very king very nice I love very much. 
 

YA'LL DON'T KNOW HOW

Ah redovisning avklarad idag (!!). Slutade vid fyra o for sedan vidare till ze gym. Försöker göra comeback efter en väldigt successful första vecka med styrketräning som tyvärr inte blev mer en just en vecka :-) Bara att prova igen da. Man vill ju inte leva med dessa kycklingvingar till armar hela livet. 
Tills nästa gång, ciaooo

22:12

 
Har haft toffs hela dagen tappat känseln i bakhuvudet. Nöjd ändå :-)) lagat mat med mamsen, myst lite o nu degar jag här strax redo för att sova.
Nighty!

CRAVE

 
Hittade de här gamla bilderna från nån sommarn sen. Detta är en sjö (!!!!!!) bland det finaste jag sett. Är så jungelsugen haha, Nej men behöver hav, berg, skog, värme. Känslan av riktig PEACE. Att vara ensam o ha ngt fint att titta ut över. Tystnad o luuugn. mmmh saknar det :'(
Japp är sentimental atm. 
CIAO

MAJA WYH

 
Öh ny stilikon? - JA!

LÄGESUPDATE

 
I helgen har jag suttit med någon rutten inlämning och för en gång skull känt mig duktig när jag skickat in ett arbete i tid. Allt detta på min LEDIGA fredag. Credcred. Annars då? På lördagen åkte jag till Grubbe för att umgås med Emanuel, Anna och Simon. Vi såg south park, åt tårta och snackade typ. Idag blev det IKSU med Julia och Carolina. Mkt tagg på träningsvärk imorgon. 
 
AA typ ba en lägesupdate. Hörs när vi hörs.
TJING

22-01-15

Lite update på livet:
 
Saker jag gillar: rooibos, chili cheese tops, mitt braiga humör idag
funderingar:
1. Xtreeeeeeeeeemt sugen på att färga håret en udda färg och sen döda mig sj (nä skoja) men färga d iaf.
2. Är det normalt att levla ner så mkt i snygghet på vintern?
3. Kan nån skicka sitt cv t mig?
4. Hur många känslor kan man känna på en dag? Kanske dags att intala sig själv att känslor ej e verkliga och att allt man e är inget annat än kött o blod.
Sysselsättning annars: Drömt om djur som dött flera nätter i rad så surfar som vanligt in på drömtydning o chillar..
 

15:33

Soz för dålig uppdatering med har varit busy busy, dvs varit lat för det mesta heh... 
 
Idag är det även söndag och jag ska sadly tho bara sitta hemma och plugga (läs: kolla film, äta min egen kroppsvikt i glass och kanske iaf öppna historiedokumentet).

I'M JEALOUS OF THE NIGHTS I DON'T SPEND WITH YOU

Hur beskriver man en känsla man aldrig känt förut.
En känsla som är så skör och fin att man känner att man inte behöver något annat i världen förutom just den, då den gör hela dig så levande och får hela dig att klara dagen utan en endaste tanke på att bryta ihop på badrumsgolvet av all ångest som dagarna annars brukar bringa. 

 

Att det krävs att en annan människa ska kliva in i ens liv för att man ska känna hur levande man faktiskt kan vara. För hur jäkla läskigt är det inte att vara lycklig av någon annan. Som att hjärtat lånas ut och du vet i förtid hur det kommer sluta. För du har aldrig hört någon berätta om ett lyckligt slut. Med ändå ger man sig in i det. Just för den där känslan. 

12DE JAN/ARTONÅRIG EXISTENS

Och dagen man aldrig trodde skulle komma är nu här. Känns dock inte jättespeciellt att vara arton helt ärligt. Åldersnojan är total (lol jag vet) men haft en riktigt fin födelsedag även fast man fyller år på en måndag. Ätit gott och haft trevligt sällskap. 

18!!!Livet går i svart och vitt.

Fredag: Skola as usual, kämpar vidare på svartvita temat, kinamat med crew1.
 
Lördag: Trerättersmiddag, fezth i Holmsund samt svart och svår som vanligt. (Sorri för extremepose)
 
Och slutligen söndag: Fikadate med vänner. Så nu har vi catchat upp min senaste tid. Summa summarum, en ömäjzing helg.

18 års kalajs

Riktigt trevlig kväll! 
 

UNUSUAL DATE IDEAS

 
Mysigaste jag läst på länge.

TIRED

 
Idag har jag hängt i skolan. Har varit djävulskt trött/slö/gråtfärdig hela dagen and i don't like it, men jag skyller det på min förkylning som nu varat i ca en månad (don't like that either). 
 
Annars då? Jo jag pluggar och försöker få ihop helgens alla planer dvs fikadate, tjejkväll, klippning av mitt hår (?), plugg, restaurangbesök osvosv.

MULTIPLY

 Tre saker jag gjort idag:

1. Gäspat pga 3 timmars sömn. 
2. Spelat monopol med syrran.
3. Slängt ut halva min garderob på golvet coz i'm fkn tired of it. 

 

Nuvarande besatthet:

Musik - Oj svårt? 

Tv - Inte så mycket för tv atm, more of a book kinda gal.

Kläder - Svart/vitt/grått och det ska helst se cleant och expensive ut. Utöver det så am i totally diggin' danskt mode.
Mat - Soppor<3

LIVSVIKTIG INFO

1. Vem var den senaste du pussade? 

Öh min katt tror jag

2. Gillar du någon nu?  
Tror typ att jag gillar 5 st atm

3. Vad gjorde du inatt? 
Sov xP xD xP

4. Hade du blivit glad om din kille friat till dig? 
Har ingen dude, så jag hade blivit jävligt suprised

5. Klackskor eller sneakers? 
Sneakers!!!!!!!!! Fast klackskor är ju så snyggt

6. Kjol/Klänning eller jeans? 
Skulle nog säga 50-50

7. Äkta hårfärg? 
Typ mörkblond/ljusbrun/cendre vet typ ej

8. Nuvarande hårfärg? 
Brun

9. Frisyr? 
Öh har typ ingen? det ba hänger

10. Skostorlek? 
38

11. Civilstatus? 
Single n ready 2 mingle ;-P ;-) ;-P

12. Har du någonsin vart kär? 
Typ, fast vet ej riktigt

13. Tror du på kärleken? 
Ja? GU vad sorgligt att inte göra det

14. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? 
Actually not

15. Har du någonsIn krossat någon annans hjärta? 
Jag skulle vilja påstå att jag gjort det twice maybe thrice :(((

16. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? 
Naej eller joe, vet ej om jag gillar att vara fast vid en person (vilket låter extremt hemskt)

17. Vild fest eller romantisk hemmakväll? 
Vild hemmakväll kanske?? 

18. Är du glad? 
Mer trötty

19. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Nej men stoppad #thuglyf

20. Har du hund? 
Katter är mer min thing<33 Men ja

21. Kan du låta bli att prata i 4 timmar? 
Jaaaaaa

22. Kan du vara på en fest utan att dricka? 
Alltså kan kan jag väl

ÅRSHOROSKOP

 
 Stenbocken
 

2015 överblick: Tre genomgående teman följer dig detta år, kära Stenbock. Å ena sidan handlar året till stor del om att rannsaka dig själv, gå igenom ditt inre och städa ut, undersöka dina känslor och tankar och verkligen gå på djupet av vad du behöver i ditt liv. Å andra sidan handlar mycket om att spara pengar och ha kontroll över din ekonomi, och många Stenbockar gör kloka investeringar i år. Sist men inte minst så präglas hösten och vintern av resor, studier och att vidga dina vyer. Världen gör intåg i ditt liv, och du kan hamna på ett plan på väg lite varsomhelst.

 

Kärlek & Sex: Det kärleksliv lunkar sakta och stadigt på detta år, och inga stora överraskningar väntar här. I mars och april kan en förälskelse fördjupas och i juli kan du få veta om det är något mer på gång, men dramatiken är mycket mild. Njut av att ha detta spelrum, för när planeterna låter bli att lägga sig i, så får vi samtidigt chansen att styra saker själva. Du har grönt ljus för att satsa på det som känns rätt för dig. Singel-Stenbockar borde inte ha några problem att charma och flirta upp andra överlag, så tvivla inte på om du vågar bjuda ut en eller två sötnosar under året.

 

Jobb & Skola: Du jobbar hårt även detta år, precis som vanligt, och bäst känns det när du får jobba ihop med någon du trivs lite extra bra med, eller med personer som delar dina värderingar och övertygelser. Din ribba sitter som vanligt högt och du låter inget som känns halvfärdigt passera dina vakande ögon. Du har också bra koll på ekonomi, och alla Stenbockar som har budgetansvar nu gör ett lysande jobb. Om någon ska söka bidrag till ett projekt eller liknande så är det absolut du som bör hålla i trådarna. Under hösten vaknar din reslust, eller så påbörjar du en efterlängtad utbildning. Världen ligger öppen för dig.

 

Resor, flytt & förändringarDin boendesituation har under en längre period varit lite vacklande och den här trenden ger inte med sig än. Hyra i andra-hand, inneboende, byte av stad eller stadsdel är saker som de flesta Stenbockar känner sig vana vid. Ibland har du otroligt tur, och ibland undrar du hur du hamnade i en så instabil situation. Det här är sådant som stressar Stenbocken otroligt, men försök vänja dig vid din komplicerade livssituation. Planeterna verkar testa dig en del, och du kan absolut klara av detta test. I övrigt är det här ett år där du kommer att behöva lägga mycket tid på dig själv, fundera över vem du är, vad du vill, vad du varit med om och vilka inre behov du har som du inte lyssnar tillräckligt noga på. Mitt hetaste tips för alla Stenbockar är att meditera detta år – ju tidigare du kan påbörja denna introspektiva trend, desto bättre.

 

Vänskap & äventyr: Du har haft några tuffa år med vänskaper, där personer kan ha glidit ifrån dig, du glidit ifrån andra, meningsskiljaktigheter och konflikter blossat upp utan anledning, distans gjort vänskaper svåra att upprätthålla, eller kanske har du bara inte känt att dina vänner ger dig energi, utan snarare tar den. Well, nu är det dags för nya melodier. Det här året förvandlas frostiga relationer till varma, blomstrande, och saknad av vänner ersätts med överflöd. Allt från samarbeten till stora sociala grupper blir roligare och lättsammare i år.

 

Mest romantiska perioder: I slutet av mars och större delen av april så vaknar kärleken, i maj och juli kan den verkligen blomma, och under september och oktober kan nästan vadsomhelst hända.

 
 
Läs om ditt horoskop här: http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/category/veckans-horoskop/

Tycker sånt här är väldigt roligt, trots att detta inte är någon bevisad vetenskap så kan jag inte låta bli att tro lite på det. Jag drar ofta till saker som inte har något svar och det är det som gör detta intressant.

du och jag vi ser världen i samma nyans

 
UUGH, crave:ar europeisk sommar, ska redan börja min countdown.

Jag hoppas det ser ut som att jag vet, fast jag har faktiskt ingen aning

 
Igår åkte jag ner på stan för att äta lunch med the crew. Vi rörde oss sedan hemåt för att köra just dance hela natten och andra tv-spel, cozy. Idag är jag mer död än levande så ska hoppa in i duschen och därefter plugga. De blir bra.

Kunde inte sagt de bättre själv

 

För när jag tittar ner i marken glömmer jag bort våran himmel

 
Glömde verkligen bort att fota under kvällen ajm så sårry. Alltså. Obligatoriska pose:a-på-toaletten-bilden. Varför tar en såna här bilder för?!?! Och sen nyårsraketerna som är ett måste. 
 
Hade i alla fall en lyckad kväll, god mat såsom parmesangratinerad kyckling och klyft potatis, en kladdkaka som blev mindre bra, drinkar, musik, singstar och humöret på topp. Vi gick till rådhusparken vid 12-slaget och skålade in de nya året och senare vidare till fezth. Idag har jag så ont i hövveeeeht + dubblat på min förkyldning, gawhd.
RSS 2.0