5 saker

5 saker jag brukar säga
– Åh
– Amen jag orkar inte
– Men slutaa
– Yes (när jag är internationell och cool svarar jag oftast på engelska)
– Vad ska vi äta idag?

 

5 saker jag vill bli bättre på

– Att träffa mina vänner
– Få bättre självkänsla
– Hantera min ångest bättre
– Att prioritera bättre ekonomiskt (mindre kläder/fika)
– Att inte överanalysera allt jättemycket och jättelänge

 

5 saker jag brukar tänka
– Nu har jag fått en superallvarlig sjukdom (och därefter googlar jag symptom)
– Kommer jag göra det här bra?
– När kommer min tur att vända och allt skiter sig?
– Vad ska jag äta idag?
– Hur ska jag planera min vecka?

 

 

5 saker som jag lägger mycket pengar på
– Mat
– Kläder
– Smink
– Resor
– Godis

 

 5 saker jag brukar drömma om nätterna

– Att jag blir jagad av någon/något
– Om personer som jag träffat under dagen
– Minnen
– Att jag misslyckas med något, t.ex att ett prov går dåligt eller liknande
– Om resor

 

5 saker jag saknar i min garderob
– En vit kappa
– En bra och snygg väska
– En kostym
– Solglasögon från RayBan
– En svart basic kofta

 

 

5 saker som doftar underbart
– Min parfym
– En kladdkaka som kommer direkt ur ugnen
– Syrener
– Nylagad mat
– Nytvättade lakan

 

5 saker som gör mig till mig
– Mitt känslomässiga humör
– Att jag är ambitiös och alltid vill göra mitt bästa
– Att jag står upp för mig själv
– Att jag är skör och stark på samma gång

 

Every word have consequences, even silence, too

 
 
Jaha, vänner o ovänner.
Jag har absolut inget bättre för mig än att spamma min blogg. Och idag står de otäckt still med stimulansen i livet. Sitter i soffan med teven på ljudlös, fortsätter låta musik droga mig, det är mitt sätt att hantera känslorna just nu. Tror jag börjar få tillbaka min magkatarr igen (TJOHO HEJA LIVET:P). Well well, även fast det kommer små smygande tvivel ibland så är livet rätt najs. Nite nite

23:35

 
Fyra vegetariska recept jag hemskt gärna skulle testa, alla recept hittar ni här: TryfflarQuesadillas med avokado, hummus och fetaostSmoothie bowl med hallon och blåbär,  Sallad - som man antingen kan äta som den är, eller mixa ihop. 

23:08

Idag har jag hängt i skolan trots 3 timmars sömn, hämtat ut mitt senaste inköp - en ny kappa, pluggat psykologi och apparently sett ut som ett spöke. Nice torsdag. 

23 feb

Suuuuulen va framme idag med, glad man blir! Har pluggat körkortsteori halva dan samt gått en långpromenad med vovven. Händer egentligen inte så mkt alls. Sitter o scrollar ner för tumblr atm. AHjaaa har inte värst mkt att lägga till, högst ointressant dag idag med. Ska få lite mer plugg gjort o sen är det troligtvis läggdags. Exciting aint it!!!
 

21:55

 
Dessa två produkter har jag spenderat CA$$$$H på i helgen: Concealern (PRO long wear) är kanske den bästa jag provat, "creasar" och highlightern (mineralize skinfinish) i färgen soft & gentle. 
 
WOW lyckades "vad har jag köpt omg är en fantastisk fashi0n bl0gger" göra ett fruktansvärt ointressant inlägg, men det ska jag inte be om ursäkt för sådeså.

VILL RESA

Mitt dröm-resemål är för tillfället Bora bora, Italien, Frankrike och LA.

21:36

vill flytta hemifrån:/ men självkart e tiden ej inne och självklart ska tumblr bidra med mer ångest och självklart rebloggar jag inredning.

Find what you love and let it kill you

 
Mitt anteckningsblock innehåller packlistor till konserter, känslor jag känner i det exakta klocksaget, hur en sommar blir en höst och hur snabbt juni så snabbt februari. vad jag ska göra i skolan (som jag nästan aldrig bockar av för jag gör aldrig det jag ska göra i skolan). siffror jag inte kommer ihåg varför jag skrivit (blir fett irriterad på mig själv, men jag hoppas jag kommer på det någon gång), hur det gör ont att sakna människor som inte saknar en tillbaka. vad jag ville köpa för kläder, hur mycket pengar jag hade på kontot. hur jag längtar till en dag då jag slutat bry mig (ibland känns det som om det nästan är här), hur jag behöver medicin i musikform, hur jag faktiskt trivdes i höstmörkret, hur jag inte trivs i det här (is)kalla sverige som jag förfryst i när jag väntat på bussen som alltid är försent och jag skrev en gång hur tiden inte existerar (annars skulle väl bussen vara här). sen skrev jag att tid existerar men det handlar ju inte om klockslag eller om klockan överhuvudtager och hur jag missade den där första bussen på bussterminalen fast jag var på plats vid rätt tidpinkt men busskorter var borta och bussen hann åka iväg och jag blev så arg ni vet på sig själv när bussen man ska ta stå precis framför en men ett jävla busskort man inte hittar hindrar en från att stiga på och så hittar man busskortet precis när bussen åkt iväg och tänker att jävlar då men sen några sekunder efter så kommer en direktbuss till dit jag skulle och man undrar om man inte är religös ändå. sen börjar det precis snöa och sånt skriver jag också upp ibland och hur jag egentligen måste sova - å hur jag går och lägger mig - men aldrig somnar.

20:51

 
vinter idag igen,
och jag vill bara dela 120 centimeter med . . .

men istället pluggar jag och halkar omkring på isen som aldrig sandas. hade en riktigt sunkig dag. blek, snorig och med en halsduk för att dölja det otvättade håret åkte jag in till skolan (försenad might i add). Imorgon väntas mer plugg, lajf atm.

17 feb

 
Drömmig middag ja

No mediocre

What i've been up 2: Party igår vilket har resulterat i en sjukt sunky Liine. Hängt på ze gym idag med nice sällskap. Frossat i god mat especially Paolo Roberto's pasta (hehe). Och sist men inte minst lagt plugget åt sidan say whaaatttt.

imagine this right now

 

O'learys

 
 

♥♥♥

 

KLARBLÅTT OCH GOD FRUKOST

Vaknade imorse av att solen lyste mig rakt i ögonen då jag glömt dra ner persiennet... men det var ett trevligt återseende haha. Blev direkt upp och gjorde frukost och sen gick jag ut på en liten promenad, det är verkligen så mycket skönare att gå ut och gå när det är fint väder, jag blir alltid på så bra humör av det.  

 

13 feb

 
Alltså life som ungdom?? Är seriöst stressad varje dag och typ lider av narkolepsi?? 
Denna dag har so far varit ok... Jag har plugg enda upp till öronen som jag inte har orkat tagit tag i och ångest enda ner till tårna, no cash whatsoever och är slightly irriterad på allt och alla. MEN helg nu och det ska firas med alkohol och ännu mera sömn. Hoppas ni haft en bättre vecka än vad yours truly haft :)))

STREETSTYLE - RHW

 

I crave adventure, attention, and you

 
 

you don't meet people by accident

Plugga körkortsteori, träna, hålla sig frisk, åtminstone försöka ha ett socialt liv, hitta jobb, sova ordentligt.

Jeez..........

JOHNNY DEPP & KATE MOSS

Can't get enough

Johnny Depp och Kate Moss var (är fortfarande) världens snyggaste couple. No doubt whatsoever. 

Helg

 
HEY!! Förlåt x6 för att jag ej skriver något på denna cute lil bloggy. Har haft en riktigt chill helg. På fredagen var jag hundvakt, tränade, såg film osvosv. I lördags så fick jag gäster, blev en myskväll med bland annat kortspel till halv fem på morgonen luv it. 
 

Idag på förmiddagen begav jag mig iväg på kalas och har efter de BARA legat i sängen. Borde visserligen plugga men att tända ljus, bädda ner sig i stort duntäcke och halvsova till musik är mycket mer behagligt. 

vill vara..

 

He loved her most when she loved him least

Sammanfattning: tiden går så fruktansvärt långsamt som det bara går. Så där långsamt som det bara kan gå när man väntar på något eller när man har det så där ensamt och långtråkigt. När dagarna blir primitiva. Jag är även slutkörd i huvudet efter 4h sömn inatt. Livet deluxe. Jag lämnar vänligen men bestämt in en liten protest till detta skadade psyke. Jo vars, jag vet att du finns men cut me some slack once in a while, vore ju..soft. En hel natts ostörd sömn. Ja tack.

Say something, I'm giving up on you

 
 

4 Feb

 

Ah men sho eller! Lite cheesy text men.. Spenderat mestadels av dagen under täcket för att jag fryser konstant. Hostar upp inälvor, själ mm dag in o dag ut. Nä men ärligt är lite förvånad att lungan inte tagit sig upp än typ. Idag känns annars som en bra dag. 

Hawaii

 
Jag vill resa. Jag älskar att resa, men jag vill inte åka till något klassiskt solsemester place förutom Bali, Bora Bora och Hawaii (haha i wish tho). Jag vill lära mig surfa, cykla ner på stranden, filma allting med GoPro och njuta, verkligen njuta. 

00:53

 
 
 
RSS 2.0