Snabbvisit genom 2015

Hallo allihopa, nu är jag här igen. Tänkte köra på en årsresumé ifrån 2015, visa lite bilder och berätta kort vad jag gjort ungefär. Tvåtusenfemton var för mig ett så jekla bra år goddamit. Jag har hunnit med så himla mycket, älskat så mycket, skrattat så mycket och levt så mycket. Visst har jag psykiskt inte legat på topp hela tiden men det positiva har varit tyngre i vågskålen. 
 
 
 
Året började med nyårsfirande med fina vänner, fyllde 18, fick den officiella champagnefrukosten, tränade och tillbringade tiden på bästa sätt med vänner. Firade även att Johan fyllde 18, då vi kanske gjorde den fulaste tårtan men god var den!
 
Under resten av vintern blev det en hel del fester, glassmässan med fina vänner samt firade min födelsedag en månad senare på Olles. Träffade en bortsprungen hund när jag och några vänner varit ute på partaj men lyckligtvis så hittade vi hundens ägare dagen efter. 
 
 
Det började bli vår, grillkvällar, hockey, bio och valborg stod på schemat. I slutet av månaden var det brännbollsyran och jag hade så otroligt roligt, taggar som tusan till nästa års yra!
 
Ja sommaren vart ska jag börja? Helt magiskt. Flyttade in i min alldeles egna lägenhet, tog körkort, samt bokade en resa till Spanien där jag bland annat såg Axwell. Därefter fixades kräftskiva och en resa till Gotland, medeltidsveckan och utflykter. Ja oförglömliga minnen, fan vad bra det var. 
 
 
Så kom hösten till sist, jobb, skola, 50 års kalas, skaffade pojkvän och åt ute cirkus varje helg. Det blev också en hel del arbete med vårt UF-företag. Vi var på julmarknad och sålde faktiskt överförväntan! Sedan var det julafton, fick finbesök av tomten och fina klappar blev det. På juldagen var jag med min pappas sida av släkten. Nu är det bara blicka framåt och se vad 2016 kan bjuda på!
 
Gott nytt år alla!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0