I crave adventure, attention, and you

Vinter vs vårkampen. Pollensäsongen är här och jag fortsätter lämna iväg cv efter cv, samtidigt som jag försöker göra klart några inlämningar i skolan och samtidigt som jag tappar bort mig själv i allt annat så försöker jag balansera allt och någonstans emellan få vara mig, vara det där jag:et - få välja mellan val och gå ut och dansa med vänner och hamna på efterfest till klockan 7 på morgonen. Japp. 

En helt vanlig måndag

Gått runt som ett vandrande troll på skolan. Sov knappt tre timmar inatt och det kanske förklarar saken ganska bra. Förutom det så ramlade jag på bussen och jag har jättemycket att göra hemma. Med andra ord, en helt vanlig måndag. Blev iallafall sushi till lunch idag för 59 spänn, kaaaap.
 

TODAY'S INSPIRATION FROM TUMBLR

 

Livet

Lite såhär såg min morgon ut igår, soluppgång och cappuccino. Nu sitter jag och njuter av tanken att det snart är valborg, yran samt att jag också flyttar den 1 Juni. Ah jag är veeery excited iaf. Det var det. Nu har typ hela min morgontid gått åt till att blogga istället för att läsa som jag hade tänkt. Fett värt. 

Sun

 

Hörrni det är vår! Och sol! Och varm! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva lyckan mitt sinne upplever när jag på riktigt känner att jag värms upp av solen inifrån och ut men ändå. Jag älskar det. Så som ni kanske förstår är det enda jag har gjort idag att tagit vara på detta fantastiska. 
 

Mat och mat

 

SöndagLivet atm, skola, körlektioner, hockey Sverige-Tjeckien och grillkväll på Nydala. Har även tittat på en lägenhet så nu återstår bara jobb sen är jag redo att flytta (!!). Cheers for that.

mina dagar

Soz för dålig uppdatering med har varit busy busy, dvs varit lat för det mesta heh... Ahja.. What 2 do on a day like dis?? Körlektion, promenad, käkat gourmetburgare och hinkvis med äppelcider. Sickness deluxe.

Har egentligen inget alls kul att skriva om men känner att det var längesen jag dumpstrade av mig lite feels. tränar>läser>sover>äter tahini direkt ur burken och börja om, dag in dag ut. Jag har druckit åtta koppar kaffe men ändå varit tröttare än vanligt. Får lite perspektiv på livet när alla gör saker och man själv känner att man fastnat i hjulet.

xxx

Påskdagen

Firade "da återuppståndelse av yeezus" aka påskdagen med att ta en lång sovmorgon och därefter käka påskmiddag (!!!). Fyndade även en 80-tals paisley skjorta ur mammas garderob. Nice nice nice.

5 april

Godkväll kära ni! Jag får lite smått ångest när jag tänker på hur dåligt jag uppdaterat bloggen under helgen.. Jag har varken haft tid eller ork. Just nu är allting grått och tråkigt. Mycket som händer och jag vill egentligen bara stänga in mig på mitt rum. En deppig period som vi alla har ibland, av olika anledningar. Förhoppningsvis mår jag bättre snart!

1 April

Endast två lektioner på schemat idag med både sovmorgon och sluta tidigt. När jag kom hem var jag helt utslagen så passade på att sova lite, mycket värt om jag får säga det själv. Japp, tyvärr blev inte denna dagen mer spännande. För övrigt har jag förskjutit upp massa plugg senaste tiden men idag fick jag motivation att plugga. Måste ligga i så jag kan bli klar asap.
RSS 2.0