om att hitta något som får allt annat att blekna

 
osoft deppmode man kommit in i. går runt ledsen, äter glass ledsen, lyssnar på musik högt ledsen. även osoft att tinder e cute. saker man behöver 'en kladdkaka och en kram'.

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

 
Fredagen bestod av halv studiedag, take away på taj mahal, löning och filmkväll. Summa sumarum hade jag en superfin fredagskväll.

Du frågar mig vad kärlek är Men jag vet inget om det där Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

Har dragit på mig en ordentlig omgång sjukdom. Har burit på feber i två dagar och halsen gör så ont att jag vet inte vad. Det ni ser på bilderna här uppe löser exakt allt just nu. Läsa en sida, stänga igen boken några minuter. Få fundera, riktigt tänka igenom texten. Sippa på en kopp te och öppna boken igen. Dessa texter alltså.

Jag har sprungit i ett liv nu Jag sprang för att stå still I jakt på ett mirakel när det fanns precis intill

Är mitt uppe i att äta pannkaka men jag kan blogga ändå.
 
Jag tänker mest på att tangenterna vilar orörda nu för tiden. Hur bloggen ekar tom, hur bokstäverna ibland dyker upp i mitt huvud men aldrig materialiseras till en text. 
 
Vill ha en långsam övergång från sommar till höst, inte denna jäkla pangbomtjoff hösten! Kylan lixom letade sig in under min halsduk, jacka och tjocktröja idag. Hade gåshud hela dagen i skolan, Uäk. Jag inser att det ännu en gång dröjer alldeles för många månader tills jag får gå barbent i detta land igen. Jag älskar långa bad med tända ljus och bra romaner, jag älskar höstpromenader med favoritmusiken i öronen, jag älskar kappor, halsdukar och jag älskar att spendera onsdagskvällar i inlindad filtar med en tekopp i handen medan Grey's Anatomy visas på tvn. Men mörkret och kylan tär.

Och när stjärnorna faller ser jag chanserna komma och gå

 
promenerade helt coolio i naturen idag. ze good life. det är ett så flummigt och härligt LUGN. ville övernatta i en stuga vid vattnet där. MEN måste då släppa lite på stoltheten och ta nåra överlevnadskurser innan ja ger mig ut på ett sånt äventyr. (d närmaste jag kmr e min fetisch till kyrkogårdar...o the pleasure ja tar i att hänga omkring där.. ja e mer där för...den tysta kärleken som flödar.. o tiep för o bedöma vem som har mest fab gravsten). Såatte ja.

Kajen

 

Jag vill se dom där skyarna igen

 
Födelsedagsfirande x2 denna helg.
 

Kan du digga de e locomotion För mycket revolution

 
Lever la vida loca under inte så trevlig kombon med mycket skola och förkyld. Men så länge jag kan avnjuta en is latte med vänner i höstsolen så är jag relativt nöjd. Allt för denna gång, tschüss

Fem steg bakåt, två steg fram på håll liknar det dans och i drömmen håller du min hand

kan inte klaga mindre har magkatarr atm.
Nä jag ber om ursäkt i förväg, lik som i efterhand för mina
många splittrade inlägg errday. De är mina
eländiga behov att kontrollera, bevara och förklara. Ja, här är ännu ett. Mest en reminder till mig själv dock. Sen sarkasmen, för man ofta måste skratta åt livet för att inte kvävas. Man får ta mig med en nypa salt, en klackspark eller vad som nu faller i smaken.  
  
Men för att inte tappa tråden allt för mycket............
"Detta är min fristad" säger jag till mig själv. Fast sitter ändå och förklarar och ursäktar mig, varför? Cuz.I.care. Ja, om hur jag framstår och vad folk tycker om mig. Det är fel tid att spela nått spel, tyvärr liksom, skulle gärna framstå så som Gatsby först gör. Visa fräscha bilder och inspirera. Motsatsen till att jag 20.30 fortfarande sitter i morgonrock med gårdagens smink. Men ey, upp me hakan, skaffa lite cash o du är good to go.
 

Ge ingen tid till ånger det blir bra vad som än kommer

 
Svär lite för mycket för mig själv, somnar sent, vaknar för tidigt, skrattar hejdlöst, gör läxor. Pendlar mellan någon slags surrealistisk värld där min hjärna tror att allt är som vanligt och gråtrist hjärtkrampande vardag. Skev schizobrud. Rimligt liv.
 

Vi skingrades i höstens första blåst

 
Valvaka och kaffe.
 
Annars rullar livet långsamt, försökte skylla på min pms som gör att jag kryper in i mig själv, men tror inte att jag kan skylla på det längre, bara o-fitspo-inspo på livet. För mycket godis, för lite vänner som kramar mig. Det var allt. Tack o hej

Ta mig till den där festen i stan där människor är som du och jag

 
Vågor av eufori och tacksamhet över min livssituation blandas med en hemsk huvudvärk, små utsöndrade doser av prestationsångest, nervositet inför valet på söndag, matmarknadfest och ljumna sommarkvällar med personer man tycker om.

peppiga saker

 
Dricka goda raspberry/mango-mojitos och ha catch-up. 

Lyckan över att man faktiskt lyckats hitta mäniskor som man förstår sig på och som förstår en tillbaka. Den insikten ger en stor lättnad när man lagt timmar på att analysera fel människor
 
 
Krypa ner alla fyra i en dubbelsäng, knö ihop sig framför en datorskärm och se en film som träffar rätt.

Att ringa upp en vän, knyta skorna, gå ut, fortsätta prata, gå en mil och komma tillbaka utan att ha lagt på.
 
 
Handla frukost och överraska med våffelfrukost deluxe.
 
Att få känna att det är okej att älta. Inte för att sträva bakåt, utan för att komma över. Älta tills dina vänner tröttnar. Älta tills det inte finns något mer att säga eller analysera. Älta tills du själv är så trött på att höra det att du helt enkelt måste sluta.
 
 
Åka på dagsutflykt.
 
Bli exalterad över nya inköp.
 

Dina ord i natten är det enda som når in

Vaknar upp. Himlen är blå, solen skiner, jag är utvilad, jag är glad. Bjuss på Stockholms stad som jag nu faktiskt insåg att jag saknar och längtar efter jättemycket.
 Mamma idag: "Har du CHOKLADSÅS på din avokado??". Nej. Balsamico.
Hursom, Hej friends, bloggreaderz, fans, haters (åkej nu räcker det)
 
Dricker kaffe och lyssnar på peppig musik för att försöka komma in i bra flow. Känner mig så ovanligt stabil men på samma gång ligger mitt sinnestillstånd i viloläge på en tunn tunn linje där ena sidan är en konstant smärta i mig för att livet är orättvist och den andra sidan säger livet vilken fantastisk grej HUR mycket kan det lyckobubbla i min kropp innan jag imploderar.
 

Han var solen när det dagas han var parken när det våras

 

Rastlöshet.

Jag är sådär rastlös idag så det spritter i hela kroppen. Sådär som en hund som jagar sin svans. Sådär som en tjej med grov premenstruellt syndrom. SÅDÄR nivet. Bara spärra upp ögonen som ett psyko och råglo bara för att någon höll kvar blicken lite för länge på dig. Bara vända sig om och morra när någon kliver av dig skon då dom går så fruktansvärt nära.Ni kanske fattar principen? Idag är jag pessimist och livsnjutare. Idag är jag återigen arg på alla människor som inte tar var på varandra. Som inte tar vara på tiden. Och återigen skriver jag något som ni inte vet vad ni ska svara på.

 

Jag ljuger för dåligt Kan inte se svår ut

 
Livet: 
att allt endast behöver innehålla chips och twd-maraton
Magen: hit trillar alltid hjärtat till slut, ahhh
Leende: träningsvärk
Självkänslan: hmpf.
 
Saker att störa sig på med mig:
att jag diskar fel och tar sönder stekpannor
att jag somnar när jag lovar att vara vaken
att jag säger för mycket och för snabbt
att jag ställer alarm på mittemella-tal
 
saker vi kan prata om
är det okej att paintscreena snapchats eller är det elakt?
boyz
att lite av min tand gick sönder inatt :)
och min mardröm den var rå och jävligare än någon annan dröm jag någonsin drömt
allt jag saknar mkt och behöver mktmktmkt
 
HUR mAn uPpSKATTAR livet???
kanske lite himmel
pizzabuffe å nudlar
 

Och jag föll för nån på en fest nånstans Och det skulle ju va dans, dans, dans

äter mest oreoglass, skapar spellistor på spotify och läser svensk litteratur eller snarare en introduktion till hur man ska läsa litteratur. måste försöka skriva klart en historiauppgift och påbörja median. skolan kommer alltid göra mig till mindre människa och jag kommer aldrig få skapa det jag vill skapa för orsak 1 skola orsak 2 cash. ska inta soffläge sen, äta ännu mer glass och nörda framför nån serie. Orkar egentligen inte att det är måndag imorgon.

OLIVIA PALERMO

 

Men det blåste aldrig kallt för du var solskenet jag var ensam

 
hur förkyld är man när då kaffet smakar choklad? o idag fick jag höra en gräsklippare första gången för denhär säsongen, som egentigen är slut. kul att man uppmärksammar ett sånt faktum. är även hungrig för andra gången, då den första gick över trots att den inte tillfredställts. får äran att värma på gårdagens pizza, finns tom vitlökssås och pizzasallad kvar, vad mer kan önskas?
o mitt rum börjar ta form, medan hjärna och hjärta är påväg ut. tanken på att läsa slog mig för 378 gngen denna sommar. tillbaka till dedär med nutid/framtid: är numera officiellt frisk också.

"Folk säger att framgången förstört dig så" "Jamen, nåt skulle snart ha förstört mig ändå"

 
Sorri readuuuurz 4 bäd öppdäjting. Men har haft fullt upp med carpe diem och kvalitétstid med kompisar. Skola, fezth och trevlig fölk. Ska strax bege mig mot Haga för filmkväll cozy. Livet gott mannar.

och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre

 
jamen komigen nu då immunförsvaret

Vi känner varandra genom tusen fenomen, du var redan där min dröm var redan du

dagen i sin eminenta helhet:
vakna o ba, denna dag kommer bli brabrabra
åt en frukost på mjölk och fulbröd vilket resulterade till att min mage kapitulerade
övninskörde hem från stan, yezuz
fick feberattacken from hell när jag kom hem och livgnistan sänktes 95.5 procce
sov
drack chai
chilli cheese, mozzarella sticks och cheddarsås till middag. Ost+ost+ost = succé. 
 
dessa två saker får mitt hjärta att stanna:
1. The woman in black. Värsta filmen jag sett, typ. Ser henne överallt. Gawhd. Äckeljävel.
2. En barnvagn. När jag ser den i ögonvrån tror jag typ 7 gånger av 10 att det är en mördare. De andra 3 gångerna tror jag att det är woman in black... Äckeljävla barnvagnsjäveläckel.
 
 
 

Som en skymt I varandras blickar Innan allting faller loss

 
ok låt oss fira måndagen den första september med tillbakablickar
 
majskolvar,
livsironi,
oreda,
samtal som utvecklar sig själva till något stort betydelsefullt livsomtumlande spånande ,
ord,
 
njuter jag av
 
jag har lyssnat på den vackraste låten jag vet minst en gång i timmen sen jag först hörde den
jag har studerat natthimlen och samtalat om månen från en balkong
jag har läst en bok fylld med generationer hemligheter och namn
jag har slaktat mina hälar
jag har klippt mig lite kortare
ångrat det lite
och önskat att det gick att klippa långt
RSS 2.0