two snapshots from today

 
 

Man behöver inte veta vart man ska man behöver bara veta att man ska komma dit

 
Kvällsprommis och glögg, livet ärr G-Ö-T-T.  Kom dock på att jag är bjuden på 0,0000 halloweenfester vilket är sjukt sad då jag är master of disguises. Men inte ska man gråta över spilld mjölk va (härligt ordspråk läckert malplacerat), ska halloweenfesta mig själv istället. Eller fråga folk? Tveksam.
 
Hur som haver, nu bio med Angelica, Tea, Johan, Josefina och Sissela. Bye dudes.

Ume-yo at night

 

Vi skingrades i höstens första blåst

 
Mitt liv är ganska tråkigt nowadays zZzZz, så tvingade mig sälv till gymmet. Ska försöka komma igång med träning igen efter att inte rört på mig ordentligt på ca 2 månader. Mest för att må bättre, eftersom att jag egentligen inte bryr mig speciellt mycket om resultaten på min kropp.Men visst saknar jag absen lite. Försöker även bli bättre på att laga mat. Har gått lite till överdrift med skräpmaten lately... 

Slipons crave

 
Min kärlek till slipons blir bara större och större, väldigt sugen på att införskaffa mig ett par. Bara färg och modell som återstår, sen ska jag nog ge mig ut på jakt efter ett par!

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer kom ihåg mig då

 

De ringer alla klockor nu, som ett bomblarm över stan.

 
Idag saknar jag detta lite extra. Vill bara vakna upp och befinna mig någonstans i ett exotiskt land.

Inget paradis, ingen vacker värld men stora drömmar blir lite större här

 

You could mess up my life in a poem, have me divorced by the time of the chorus. There's no need to change any sentence when you always decide where I go next

När jag vaknade i morse var jag både utsövd (tack vintertid för det) och möttes av solsken lövli. Trivs annars väldigt bra i lägenheten och igår fick jag sällskap. Vi begav oss en snabbis till stan, åt mycket godis, såg massa film och ba tog de chill. Nu sitter hunden och gnäller. Time to go, ha en trevlig helg osv.

kan vi vakna i tiden och sansas i sömnen

 
Har haft många bra dagar men varit splittrad, strödd lite varstans. Är inte mycket för världen idag heller men höstlov om en dag, cheers for that.
 

Jag tog allting för givet, det var något fel på mig

 
Dagens sysselsättning: prova min halloweendräkt.

Kanske var vi bara två trasiga hjärtan som suktade efter något som höll oss ihop

 
Här sitter jag just nu med livslusten på noll och äter middag bestående av 2 ägg, äpplen med jordnötssmör och misosoppa. Jag vet, oklar blandning. Ikväll ska jag plugga till två redovisningar som är denna vecka. Och när jag är klar med det så har jag en uppsats att börja på som ska vara inlämnad på fredag. Sen kan jag nog äntligen se ljuset.

Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn

 
Sitter med kaffe och snorar. Det är måndag igen och en ny vecka väntar med ett fullspäckat schema. Idag vaknade jag hyfsat pigg, åkte till skolan och har haft x antal skrattanfall och hjärnan har gott på helvarv. Nu ska jag landa på jorden och skriva en matlista till helgen.

Drömmen

 
En etage-dröm som just nu säljes i Stockholm. Ska bara få 300 löner först.

du är en virvelvind av LSD och andlöshet

 
Har flängt runt på massa spyx-ärenden + gick och köpte godis med Julia innan vi begav oss till Carolina för sleepover. Vi såg film och prata om livet. Nu kommer jag tillbringa resten av dagen kvar i sängen och mitt enda sällskap är en hög med läxor. Känner att mitt liv är på topp.

Vi bytte blickar, hoppas du minns mig

 
 
Har egentligen inget alls kul att skriva om men känner att det var längesen jag lämnade av mig lite feels så skriver i alla fall. Gör inte så mycket nu för tiden, eller jo, gör mycket men mest samma sak on repeat. Som skola->läxor->sover->äter nudlar och börja om.

Jag hoppas på att hösten blir kul men just nu känner jag mig mest lite trasig och förvirrad. Det skyller jag mest på min hormonella obalans. Slängde även ut 450 friska spänn på en halloweenkostym här om dagen, vem är man?

Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

 
Trots att jag har 38609482 saker att se fram emot känns allt så långt bort och hela jag har dragits iväg i någon grå bubbla. Ser fram emot höstlov, halloweenfest, bo i egen lägenhet och mera oplanerade kvällar med folk. För det behöver jag, mer än något annat just nu. Fancy liv vaaaa
 
Aja

Himlen faller ner, det svider till där kniven skar. Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar

 
Skriver mycket tänker mycket analyserar mycket. Går långa promenader ute i skogen och fota lite klyschiga löv. Plugga och dricka varm choklad. Allt för att romantisera livet.
 
Dagens boktips: läs inte Looking for alaska av John Green, sämsta skiten du kommer plåga din läsarsjäl med uuuhhh

Vi mot världen igen Det var vi mot världen igen

Livet rullar på fint för tillfället, käkade grillat igår, hängde med Felix å hans gäng, såg film etcetera. Kom hem vid halv fyra vilket resulterade till att jag sov bort ungefär hela dagen idag och nu blir det förhoppningsvis utgång. Nåt mer? naa. Hane så länge hörni

Jag tittar över axeln och ser dig blinka till Jag kan få dig när du vill

 
 

I en film ser jag regnet falla upp mot dig och jag ler för att du blir min räddning

Det rullar på för fullt här. Deadlines stormar emot en, livnär mig på clementiner och har migrän till och från. En skoldag kvar till helg nu!

!!!!!

 
RSS 2.0