För de sätter ord på känslorna när ingen annan kan

 
Gör: Fångar dagen. Favoritsysselsättning: Posering. Framtidsplaner: Inga.
 
Nämen var tvungen att stiga upp vid sju för att måla huset, halle-luuuujahhh! Tog å sprang 5 km och sen gick jag 5 till (vem e man ens?!), däckade i sängen. Fick man sova? Näääärå man blir väckt av Carolina 30 minuter senare.

vi är änglar med blickarna högt i det blå vi är dom som förlorar men jublar ändå

Idag är det onsdag fast fredag. Kristi himmelsfärd i like u. Nämen failade totalt och missade bussen ikväll när vi skulle spela brännboll med några vänner på Nolia. Så vi bakade istället, biskvi med hallonsmörkräm och vit choklad GAWHD så gott.

Vi blev allt det där som vi ville bli en stor glaciär fast med sprickor i

hej blogeeeee. dagens feelings n' events: ingen svenska så drog med crew1 till coop, tappade mobilen så den studsade omkring på marken ett litet slag UTAN ATT GÅ SÖNDER GOD BLESS IPHONE, tittat på twd, tog en aslång promme till älven där några boys fiskade.. begav mig därifrån, nu ska jag se film och ta rani-q såatte, ja. repeat:at liv annars.
 

Tänker på sol men det öser ner som regn på film

 
SOrrrrriiii, vet att jag är tristessblåggarn numero uno nu men dånt häte me. Haft huvudvärk hela dagen och känner inte för att totalt spilla my guts på internet. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om operation:livet, men det känns som det går framåt.
 
snabb recap sen sist:
- bestämde mig 4 realz för att jogga 5 km ba sådär.
- Tränat fickparkera med bil och är inte längre lika övertygad om att allt kommer gå åt helvete så fort jag sätter mig bakom ratten å ska backa.
- Har gjort bort inlämningar och saker börjar falla på plats. så awesome att man bah dör. 
 

på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå

 
 
 
 
Sockervadd som var superdelicious, strandpromenixade, åt obehagligt gott käk i sf-parken, kollade på olika artister tills jag cyklade hemåt i spöregn och åskväder. Gytt life, allt är fint just nu. 
bye dudes.

Vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.

 
Har lately mest flängt runt på spyx-ärenden, är sjukligt trött om dagarna, lekte lite King Curtis och köpte hem baconbaconbacon, nattbio med crew1 och vädret har varit cray. Hur som haver ska se klart hockeyn sen vidare mot kulturnatta. Ok farväl fred ut.

Nått för dom som väntar, dom som orkar vänta

Ah, shiiieet. Har nu ett fåtal uppsatser/prov/inlämmningar kvar och nationella i matte men sen mina vänner är det slut. Annars orkar jag inte ens lixÅÅÅm formulera balla meningar så signar ut, over and out
 

Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga

 
 
Glider förstås omkring och ser sofistikerad ut med en kaffemugg all thä tajmnämennn mitt rum. serier. barbent. öppet fönster. radio. och och ochhhhhhhh klippa å klistra i gamla sköna hem och planera. sen kan man ju också försöka hantera faktumet att man har np i matte om två dagar. 

Jag bröt mig in i himlen, hörde ekot från dina hjärtslag

 
 
Vilken seeeg dag säger jag bara! But I will not hold a grudge.. Bara för att en sak eller två inte blev som det skulle så kan man ju ej deppa ihop. Gick för en stund ner till älven och njöt av att det hade varit 23 grader tidigare idag. Dessa vårfeelingz.
 
Ännywäjz time 2 fördjupa mig i matteboken, tända ljus och kolla på hockeyn är astaggad lol. xoxo, worlds worst blogger men love this place

UPPFINN NÅT NYTT SOM GÖR DET LÄTT ATT HÅLLA UT NÅT FÖR DOM SOM VÄNTAR

Har haft en wünderschön helg om man räknar bort förkylning och plugg. Haft världens sämsta natt kantat av inceptiondrömmar och tända lampor allt på grund av jävla serien Bron. Så läskigt att jag funderar på att isolera mig från samhället och flytta till en ö mitt i Atlanten. 
 

DU VÄNDER, DU LER, DU ANDAS, DU TAR ETT KLIV FRAM

 
Okej seriöst för att ni ska få en liten överblick hur helvetiskt jag har det (jag tar kulturpris i självömkan) ska jag nu punkta upp de saker jag har inom loppet av två veckor:

*Internationella relationer i samhälls som är betygsgrunande muntlig redovisning på ungefär 10 minuter(mycket jag har börjat<3)
*Engelskauppgift (skickade dock in den nyss)
*Matte b nationella (ska vi skratta,gråta eller bara dö på denna punkt)
*Skriva klart affärplan m.m till vecka 22
*Datorkunskapsuppgift inom entreprenörskap om??????
*Prov i juridik typo sista veckan

Allt du får är det du drömmer om

Firade systern igår kväll med tårta och trevligt sällskap + hockeyn såklart, vilket var fett jävla awesome-najz, med tanke på att man får käka tårta till middag 4-evvz. Annars försöker jag lura mig själv att jag är glad. Fast jag är nog ganska glad just nu är det fredag och det ropar man ju inte neinneinnein till direkt. Jag hoppas att ni har haft en minst lika angenäm vecka som jag. Min har varit carpe. 
 
 
 

För de sätter ord på känslorna när ingen annan kan

Mitt dåliga humör continuezzzzz. Prioriterar läggizen och sömn när jag kommer hem. Vad hände med min positiva inställning på livet? Börjar bli skeptisk. Dock har det ändå varit en bra dag och vi spelade brännboll på idrotten, much luv. Faktum är att det faktiskt till och med var god skolmat idag, mah gawhd alltså.

För du var solskenet jag var ensam

 
Känner mig mest inne i en dåligperiod a.k.a vårdepression. Med andra ord har jag en sådan otroligt obotlig trötthet som ingen sömn i världen biter på. Försökte sova bort den migrän jag får efter skolan osv. Okej, slut på pråblämz nu och över till en positiv sak: ikväll är det hockey och jag behöver inte plugga, soundz najz.

JAG VET HUR ONT DET GÖR NÄR HOPPET DÖR MEN ASKAN ÄR DEN BÄSTA JORDEN

 
Mår inte som en gud atm så att säga. Har cpont i halsen = kommer nog bli förkyld igen = JÄVLIGT dåligt. Resultatet är c-vitamin och kämpa vidare med att skriva klar en uppsats. Bra! 

MAN MÅSTE HÄRMA DOM SOM VAKNAR OCH VET VAD DOM VILL HA

 
Saker jag gör trots att jag inte borde
 
-Inbillar mig oftast att jag inte kan bli sårad. Jag framställer mig som en betongmur från första början. När man sedan lär känna mig får man reda på att jag är ett känslomässigt vrak som väljer att bara fokusera frammåt offentligt.
 
-Lyssnar sönder låtar. Inte så allvarligt, men jobbigare än man anar. Jag har en tendes att finna låtar innan de har till exempel börjats spela på radio och det resulterar till att jag väljer att stänga av istället.
 
-Har tvångstankar. Mina tvångstankar kan vara allt från enkla vardagssituationer, till att måsta dubbelkolla allt, rutiner måste genomföras i en viss ordning och att jag måste gå till dendär dörren på en viss tid osv. När jag var lite hatade jag att slänga maten som blev kvar på tallriken för att det känns som att matbiten skulle känna sig ensam. Hehe weird.
 
-Jag skulle kunna skriva upp en lista och jag önska att jag inte brydde mig. Dock är jag för bra på att jämföra mig med andra, vilket antagligen förklara en hel del. Kan man anse det som en talang?
 

JAG TROR DU SÖKER EFTER MER ÄN DU SER MEN JAG SER ATT DU LER OCH JAG TROR ATT DU TVIVLAR

 
Hade sleepover hos julia och käkade middag nyss. Blev kyckling, matlagningsgrädde, honung och sambal olek + ris, yummy yummy in my tummy. Tappade för övrigt bort min plånka igår. Men tack vare att det finns hopp för mänskligheten så blev den hittad. Nu ska jag förbereda mig mentalt för plugg och sen kolla ishockey vm. FET DAG I must say. 
 

Han var solen när det dagas, han var parken när det våras

 
Alltså. Obligatoriska pose:a-i-spegeln-på-toaletten-bilden. Och så skyller en på att en är "kissnödig", bara för att kunna smita iväg och ta en bild > posta den på sociala medier > fylla bekräftelsekvoten med lajkz. 
 
Ännywäjz, duschen väntar och sen beger jag mig mot stan där jag spenderar resten av kvällen tillsammans med crew1. Blir bra. Ok farväl fred ut
 
 

Foodporn

 
Bokstavligen. Detta måste vara det bästa som finns 

Jag har inga ord för att vi andas tänker känner samma sak

 
Antagligen ville jag bara skryta med att jag
1. Har diskat 
2. Har vattnat blomman. Mitt kärleksbarn. Min växt. Mitt enda ansvar. Som jag alltid glömmer att vattna :'(  ständiga ångezth.
3. Har städat. Inge bildbevis på det dock, och nu är det lite stökigt igen. Fattar ej hur det är possible.
4. Tvättat all min tvätt. Inkl. sängkläder och badlakan. Har hört något skumt rykte om att man ska tvätta såna saker en gång per vecka, GÖR FOLK SÅNT?! Orka.
/Mvh en som har sovit i samma sängkläder i ett halvår typ utan överdrift
 

Jag har sprungit i ett liv nu, jag sprang för att stå still, i jakt på ett mirakel, när det fanns precis intill

 
Min energi är på noll och jag fortsätter i en oerhört ond cirkel. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag håller på med och varför jag är överdrivet utmattad.
 
Dagarna flyter förbi och för det mesta känns som en ren dröm. Inte den sortens dröm där jag uppfattar en perfekt illusion i mitt undermedvetna, utan mer att jag inte har någon kontroll av vad som sker. Det bara flyter, på ett paralyserat och rutinerat sätt, men samtidigt otyglat. Jag vill att någon ska ta tag i mig och fråga mig om jag verkligen vet att himlen är blå och att solen bryter sig igenom molnen. Tack på förhand till dig!

Man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva

RANDOM SAMMANSTÄLLNINGAR
 
Tre skräckfilmsbesvikelser:
Mama pga blev inte rädd.
The Conjuring pga blev inte rädd, trots extrem aaaaaamagaaawhhhdddd-du-kommer-bli-så-jävla-rädd-hype.
Evil Dead (2013) pga den var om möjligt mer lol än originalet
 
Två saker jag längtar efter:
Varmare dagar
Studiebidrag
 
Dagens plus:
+ Att det var brännboll på idrotten och vårat lag vann (Y)
+ Att jag överlevde tyska nationella
 
Dagens minus:
- Drömde psyyyykdrömmaaaar.
- Tappade senare en kaffekopp.
- Spillde dessutom ut kaffe ÖVERALLT.
- Att jag fryser konstant
 

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

Inget socker idag, förutom möjligtvis i drickyoughurten imorse. Min hjärna tar redan stryk. Har så inihelvete ont i hövveeeeht och är pissless. Det är pinsamt hur jag helt och hållet saknar disciplin och motivation i såna här grejer.
 

dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns snart inte längre kvar

 
 
All min dyrbara tid går åt till att studera (läs klaga över plugg/gråta över plugg) och ta selfies i min ocharmigt smutsiga spegel. Även freakin tyska nationella imorgon, alltså meine deutsche Angst..
 
Skoldagen var för övrigt inge bra sådär osoft svimfärdig och ont i hövveh och nådde insikten att den bästa lösningen på problemen faktiskt var att skriva ett gnälligt blogginlägg om det hela.
Sen blev jag disträ när jag gluttade grey's anatomy (<3333) och slutresultatet blev 14 hemska flätor som fick mig att ser ut som en muterad bläckfisk GÖTT.
Ska kämpa vidare på min husmanskur dvs absurda mängder kaffe + sojamjölk med honung.
 
kram från ett influensakiddo
 
 
 
 

DET VAR EN GÅNG FÖR SÅ LÄNGE SEN, DU OCH JAG SLOGS MOT DUMHETEN, VI FÖLJDES ÅT TILL VÅRA DRÖMMARS STAD, VIND I HÅRET OCH VÅR SIKT LÅG KLAR

 Lol sry for 2 much pozin' ;)
 
Ännywäjz. Ville bara skriva att min fot, jag hatar den. Den painar mitt ass med skavsårsblåsa. Fakk jo, thä foot säger jag bah mest hela tiden och jag vill ju ut och springa..
 
Ikväll ska jag städa ur garderoben på riktigt. Det vill säga jag ska hä' iväg saker. Jag kan inte (verkligen inte. jag är asdålig på det fo realz!!) slänga kläder. Det är typ omöjligt.
 
Jag tänker typ såhär: "men den här otroligt jävla jättetrasiga tshirten som jag aldrig använder och aldrig kommer använda publikt kan jag säkert ha som sovtshirt i alla fall! " och så spar jag den. 

Som gatorna, våren och vintern - dom som går runt tills dom försvinner.

Ikväll har det blivit lite plugg men för att göra det lite roligare testade jag att göra en egen caramel frapino och gawhd så god den blev.

 

DET HÄR ÄR SOM LÅNGA TÅG, DET HÄR, DET HÄR ÄR SOM EN KORRIDOR UPP TILL STJÄRNORNA DOM BARA BYGGT FÖR OSS

 
Fick ångest av allt skrivande om kläder. Så nu ska ni få höra om min varma choklad som jag dricker nu.
 
FÖRST:
Gör varm choklad på kakao, socker och mjölk (ni hälsofantaster kan nog blanda ner nå stevia i kalaset).
 
SEN:
Lägg ner några chokladbitar i botten på ett glas. (Jag smälte ner några i chokladdrycken också.)
 
DÄREFTER:
Häll chokladen i glaset över chokladbitarna och toppa festen med grädde eller typ skummad mjölk om du är lika fattig som jag och inte kan köpa rikemans-grädde.
 
OCH SLUTLIGEN, NÄR ALLT ÄR UPPDRUCKET:
Ta fram sked och ät upp resterande smält choklad som lever på glasets botten.

Q/A

 
Eftersom att jag nu redan ligger helt deckad i sängen tänkte jag svara på några spontana frågor jag fått.

 

 - 3 ord som beskriver dig som person 

Hmm.. Om jag själv skulle beskriva mig med 3 ord skulle det nog vara, något hemlighetsfull, människoläsare och spontan (skulle vilja slänga in några fler ord där hehe, är ju glad också, men de orden beskriver mig nog bäst.) 

 

- Har du lätt för dig att börja prata med nya människor, ex i skolan, på fester osv 

Ja det tycker jag, tycker det är kul att lära känna nya människor och är oftast inte blyg. Kanske inte bara springer fram till någon helt random, men jag är lätt att prata med om det är så. Fast dock är jag inte den typen som startar en konversation.

 

-Säg 5 kul/oväntade/*hemliiA* saker om dig själv. 

1. jag älskar regn mer än jag älskar sol ~*svår*~

2. jag har ganska svårt med tystnad, förutom när jag ska sova, och måste typ alltid prata för mig själv, lyssna på musik, sjunga eller föra oljud när det är tyst.

3. jag kan knyta kvisten från ett körsbär med bara tungan, hehe dold talang

4. mitt studiebidrag tar alltid slut första veckan 

5. Slut på ideér

Your imagination is your greatest tool to success

Idag vaknade jag såhär efter att ha sovit sjukt många timmar, men ändå trött som en zombie. Så jag skrek ut ZOOOOMBIIEEE MOOOOODEE som svar varje gång plikter och måsten försökte få mig ur sängen. Tog tåget till gymmet, vi körde bodypump. Herregud som är himelens kors i takets tak så jobbigt. Därefter blev det jobb och nu är jag klar med en inlämningsuppgift i företagsekonomi.
Alltså. My life looks pretty fine from my view.

I wanna be that fantasy that you got on your mind.

Materiell lycka. Det sved rejält i plånboken men jag är nöjd. Har länge velat ha en blus från odd molly och fick dessutom rabatt. 
 

Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why

 
Centrala livsproblem just nu är att jag blev mer förkyld efter gymmet idag. Det känns som att min hjärna har blivit ersatt av en bunke med snor. Och som att blodet i mina ådror är ersatt med turkisk yoghurt. F.E.Z.T.H. Jag får även uppleva våren genom ett fönster pga kan inte gå ut pga dör förkylningsdöden. Fo relz slut på pråblämz nu.
 
 
 

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Jag drack en stor smoothie runt klockan 23. Har sedan dess befunnit mig i en smoothie-koma. NU börjar jag känna mig återhämtad nog att duscha. SÅ PAIN. Serri, dör mättnadsdöden.
Snöäcklet är i princip borta (hahaaaah-in yo face vintern!!) Nä ska sova nu för imorgon bär det av till iksu tidigt för att träna (ensam..), alla är tydligen upptagna med sina liv. ZNARKKK.

MÄNNISKOTYPER JAG UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER FÖRSTÅR MIG PÅ:

 
1. De som tycker om vanliga, ostuvade makaroner bättre än stuvizar. THA. FAKK?!?!?!?!?!!1!!?!

2. De som alltid väljer apelsinsmak på sin Festis. (PÄRON is thä thäääng, fo fakk säjk!!)

3. De som tar med sig räfflade chips med dillsmak på fest. (1. Dill, whattafakk?!?! 2. Räfflade = motbjudande äckligt. 3 = äta räfflat och sånt kan ni hålla på mä hemma.)

4. Jättepolitiskt insatta. Zzzznaaaarkkkhhhh.

Den där pojken jag aldrig kände Som gick på gator jag aldrig såg Och tänkte tankar jag aldrig tänkte

 
Ahh juste. Cam en tråkig dag, standard?. Jeez, mitt liv these days.
Knappt rört min fullt friska kropp idag. Skulle vara från sängen till toan och tillbaka då, skamligt egentligen. Fullt frisk och fungerande, får ångest av "fånga dagen", "dont count the days, make the days count" och liknande meningslösa visdomsord.
 
Många av mina dagar spenderas med lurar, i sängen, på bussen, försjunken i musiken. En fetisch, elr mer ett primärt behov. Även om dagarna mest rinner mellan fingrarna så är det här, i dem och det som jag är in control. Heeeoho ska sluta jiddra, hejda

Två små delar av något stort För att natten hade bett oss Du har säkert hört historien

 
Idag är det första maj(!) vilket känns asgött eftersom det innebär ett steg närmre sommar. Hur som haver ligger jag hemma i soffan och... snyter mig + ont i nacken, vet ej vad jag har gjort. Ja, det är väl basically vad denna dagen går ut på! 
RSS 2.0