Du är en dröm under konstruktion

 
Lånade hem the fault in our stars, lite mainstream sådär. Så ira har ja läst å läst å läst. Nästan hela boken men var tvungen att lägga ifrån mig den för jag blev så tagen att jag började fälla tårar och förstöra bibliotekets ägodel. Hur kan jag beskriva min kärlek till John Green den är oändlig.
 

Junisky skymmer stadens ljus härifrån

 
Ahh juste, åt obehagligt gott käk. Grillad oxfilé med en halv gratinerad hummer, grillad tomat,majskolv, pommes och chipotlebearnaise. Ömäjzing.
 
Detta förgyllde min kväll ännu mer, fotbollsglädjen bland folket alltså.
 
Kärlek-overload här. Såg drömmen susa förbi mina ögon. Lamborghini 4-evvz. Fo realz bjuss på 2,5 miljoner nån?
 
mm de var en bra avslutning på lörrelördag yey what a good day

Du är en dröm under konstruktion

Vad har hänt sen sist? Jag har inte gjort stordåd, förändrat världen eller kommit på ett sätt att motverka antibiotikaresistensen eller på något sätt utvecklats till vad jag skulle kalla en "bra" människa. Jag har inte slutat särskriva, har inte börjat varje dag med ett leende på läpparna eller agerat osjälviskt i varje situation. 

Men jag har blivit påkommen när jag var i fullgång med att sno ett gräslöksstrå utan för en snubbes dörr. Jag har utvecklat en stark kärlek till matvaran kokosmjölk och lärt mig kvadreringsregeln utantill (haha fråga mig ej varför..).Har hatat mer än vad jag älskat och ältat i större utsträckning än vad jag blickat framåt. Jag har spytt över allt som är klyschigt och gått i skor som har resulterat till blodiga strumpor. Har helt enkelt varit som människor är mest, lite självisk och en oanvändbar resurs för världen. 

Men jag är lost in space nu och rymden är så stor

Ok är väl gla å bekymmerslös. Tjänar egna pengar, dricker kaffe och käkar mango 4-evvz. Jobbet var lungt idag och det värsta som hände mig var ungefär när jag hade putsat rent en fönsterruta, och så drog en pygméligist (aka ett barn) (som besökte en av gamlingarna) sitt flottiga snorfinger uppifrån och rakt ner på rutan. Gawhd. Annars så kom äntligen min väska idag.
 /mvh fäshiönizta 

Om jag tänker alls tänker jag på dig

 
hade en psykisk meltdown idag men det är över nu tror jag. på riktigt kan någon bara avslöja hemligheten om hur man slutar vara trött. en har väl sovit större delen av den senaste dygnet och vill gärna sova motsvarande tid idag. kan inte hålla ögonen öppna och kan inte ens tänka klart. Annan kuriosa, fick se fotboll med gamlingarna idag F.E.Z.T.H.

På söndagar

 vaknar jag i mitt rum och njuter av utsikten
 
sen äter jag och prince charming frukost
 
går på prommis
 
har det roligt med vänner
 
går hem igen
 
slappar vid poolen
 
sen middag på balkongen. GAWHD
 
anyho. myser och kollar på tv. mm en bra avslutning
 
återgår därefter till sängen

 
Well, well, well, thät's it. Bra söndag.
 
 

och jag stal något du ändå ville ge mig

Jaha, vänner o ovänner.
Jag har absolut inget bättre för mig än att spamma min blogg. Och idag står de otäckt still med stimulansen i livet. Ligger i skrivandets stund i soffan och checkar fotboll, i väntan på Tysklands match. Tankarna går på högvarv, Desperate housewives och lite för starka kärleksböcker. Man hinner tänka en del. Hur ska man carpa denna kommande vecka. (reminder för er som glömt) don't put Any hopes up. Jobb väntar i alla fall och har en del som måste göras men är lalalalalat så skippar de. 

Bara ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden

 
Har konstant huvudvärk, äter jordnötssmör ur burk, fryser hela tiden, äter chokladbollar och dessutom finns det en jättebra medicin som heter internetshopping, rekommenderar verkligen!

Det fanns en längtan till andra sidan ån. Vi skulle andas någonting nytt, var än vi kom ifrån

Trotsade vädret och hade klänning idag, käkade mängder med god mat ( åt massa rökta räkor med aioli, GottttTT) och har sedan dess befunnit mig i koma. NU börjar jag känna mig återhämtad nog att duscha. SÅ JÄVLA PAIN. Serri, dör mättnadsdöden.
 

Midsommar

 

men även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

 
 
Jahaja inhandlade lite småsaker i vanlig ordning för 75kr förra veckan? Det är ju gött att märka hur god ens ekonomi plötsligt blivit efter att jag sagt till mig själv att handla second hand ett bra tag. Bra grej!!!! Sen kan man ju också försöka hantera faktumet att man är ledig nu på fredag! Har även varit på kalas och käkat kaffe + tårta. FIN TID NU YEHYEH. För övrigt känns det som att sommarn kommer regna bort, cuz it seems som de blir indoor på midsommar för moi. 

innan himlen faller ner så är du allt jag har, jag ska göra allt jag kan för att ha dig kvar

Mina dagar bestå av jobb, fika, lite fotboll, kaffe och en del serier. Game Of Thrones som nu hade säsongsavslutning. Tvivlar om man orkar vänta till den 2 april 2015 kuel (tears streaming down my face for an eternity), nä fett löjligt o whina egentligen. Jaja fred ut

pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig

 
Var tvungen att se fotboll när Argentina spelade inatt. Heja Argentina å Tyskland. Vilket resulterade till att jag var död när väckarklockan ringde 05:30. Så prioriterade läggizen och sömn när jag kom hem från jobbet. Mobilladdaren strejkar annars så trözzzthar mig själv med choklad *livin' tha dream* och ser film vilket gör allt lite lättare.

Blake Lively

Gotta adore this woman alltså.

Jag har inga ord för att vi andas tänker känner samma sak

Lägesrapport: 
-har varit på systerns konfirmation 
-hittade drömlampan idag som bah stod där i sin fantastiska existens
-skulle kirra linssoppa men linserna hemma var shlutt. B-E-S-V-I-K-E-L-S-E-N
-vad ska man äta nurå denna forever alone kväll?!?!
-är multitrött och inspirationslös
hejs

Du säger att du lever bara när du drömmer

 
Har hunnit ränna runt på stan idag i ett desperat försök att få tag i ett månadskort till tåg. Men obviously såe var man tvungen att köpa både till buss och tåg för ett månadskort, ah confusing äs häll. Resulterade till att man hittade en mysig uteservering och handlade lite saker på rean som tröst.
 
jaaaja hareeee gott

det är samma himmel som vi tittar på, kan du se att den är lika blå?

 
Tänkte berätta för er vilken fabulous människa jag är. Igår räddade jag ett får som hade fastnat med huvudet i ett stängsel. Ja alltså verkligen kört fast huvudet riktigt ordentligt i en sån här fyrkant i stängslet. Stackars fåret. Fårkompisarna var helt förfärade och jag och fårets matte hjälptes åt att klippa upp trådarna, vilken lifesaver jag är ändå. Och påtal om lifesaver så fixade jag lunch till systern som kom hem, ingen lyx direkt, och hon tyckte att jag hade blandat för stark saft, men herregud man kan inte vara fab jämt. 
 
 
 

du och jag vi ser världen i samma nyans

Tog mig ut på en morgonpromenad i det fina vädret i en timme= success. Lite tråkigt att gå ensam dock. Sen blev det dessvärre också sämst väder så tände värmeljus, såg serier, sov o zappade mellan kanalerna. jeez...de kan räcka för idag. Carpat färdigt. 
 

förbi the point of no return, nu får det här va det vi lever för

 
Ikväll lyckades jag finally städa ur garderoben på riktigt. Efter många om och men, får ångezth och mår asdålig av att slänga kläder/ge bort. Begav mig också ut på en promenad efter 2 veckor pga inflammationen. Helt coolio e connected till naturen sådär igen, musik i hörlurarna etcetera, 2 much luv to handle. 

Det kanske kommer en förändring

Kan vi ba ta å titta på bilderna och se hur fint det är i Göteborg och Stockholm. Jag vill käka lunch på uteserveringar, traska runt i tunna kläder, dricka läsk, i solen. Solen, men var är soljäveln, och pratar vi verkligen om vädret?   
 

Vi två är saknade till havs vi tar oss upp en vacker dag

Jag lagade kanske världens bästa måltid till mig själv en blandning av ceasarsallad och halloumisallad å ba shiaaat typ himmelriket..... Såg GoT, däckade i läggan, migrän, feber, alltså den här dagen, livet, allt är ba kärlek-overload.

Men kärleken som fanns där en gång, har byggt nåt vacker som krossar allt

Nu har man officiellt sommarlov och idag var det Minervaäventyret vilket betyder att man ska klara olika uppdrag som elevkåren ordnat på skolan. Därefter blev det fika hos farmor och sen vidare till Minervagalan, fått betyg, kollat på uppträdanden och folk som fick priser typo.

Jag läste dina tankar när du såg på mig och log

Ursäkta le frånvaro, men jag har ingenting händelserikt att berätta för tillfället. Nä. Men har hamnat i en bloggisch svacka igen liksom. Men har gett mig in på vegetariskt käääääk, vettni = fulländad. Nä, lol, skoja. Men veggiekäk är gott. För en köttätare since 4-evvah som en själv är det chockerande hur lätt det är att laga vanlig mat med vegetariska alternativ istället för kött. Annars är min favorit sysselsättning atm att käka jordgubbar och göra smoothies lajk amaggawhd.
 

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i jag hör ett hjärta som slår

Åskvädret i torsdags var krääjzy, jobbat, spenderat nationaldagen på landet där min mobil dog efter ett tag och kameran var glömd tyvärr så fick reevaluate life och inse att man kan njuta av omvärlden utan moderna mekanismer. Nu har jag varit hungrig i två timmar, men jag orkar inte laga mat pga lack of ork. 

Livet innan dig kunde jag utan och innan, jag kunde haft det så för alltid

Halleluja moment för vädret idag alltså. Hatten av! 24grader i skuggan ju. Kräjzy. Äntligen börjar det kännas som sommar. Hade klassdag på Nydala och sen blev det snabbfika på stan. Det var najz och snart äre dags att ta semester. Allt är så väldigt fint just nu. 

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej

Okok, fotbollsturnering med alla ettor och själv var man åskådare pga inflammation och är juh inte direkt kingen på den sporten heller satteeeeh. Slutade annars vid elva så vi begav oss till centrum för att käkade lunch. Göetttttt. Menee aaa är high on life nu.

stenarna, fåglarna, dom svala kala träder säger "vänd dig om och lär dig allt igen"

Spexiga bilder. Här sitter en annan och skelar lite lätt och romantiskt. Ser ut som sju svåra år ungefär. Sover kasst nu för tiden om ni undrar. Vill avliva mig själv ibland. Är trött J-Ä-M-T. Zappar runt på olika ströprogram med mitt sällskap som bah somnade dessvärre. AHH JETEKUEL! noooot. 

Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner. sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick

Jag stoltserar i lager på lager, grått, svart och vitt. Känner mig som ett tiggarbarn från Moskva eventuellt ett fruset Knytt som längtar efter vänner och igenkännande. För övrigt så hittade jag en 20-lapp idag på gatan THIS VERY MORNING. Hade så blivit en slytherinare på hogwarts.nu:s elevsorteringstest, I will keep the galleons myself yes I will (alla gamla hoggysar förstår, så internt shitshisthisit)
Ännywäjz, nu ska jag äta nudlar. Jag har hamnat i någon sorts matdepression och vill endast äta nudlar eller sparris.
 

JAJEMÄÄÄN EN LISTA NU DÅ

Jag äter helst saker med socker i. Typ chokladddddd och massa pasta. 
Jag säger ja till fäzth.
Jag ger mig sällan in i situationer där man behöver god fysik. Som slagsmål, träning och armbrytning. Är svagizen numero uno. Folk börjar liksom alltid skratta när de ber mig att nypa dem det hårdaste jag kan. 
Jag duktig på skratta typ jämt. 
Jag stör mig på allt färre saker nu för tiden.
Jag läser aldrig tidningen, förutom möjligtvis horoskopen och serierna. Mår dåligt över att det bara står om mord, våldtäkter och knarkande ungdomar.
Jag skrattar alltid. Rakt ut (öööeeh,  vem gör inte?!). Har väldigt svårt att hålla mig för skratt. Speciellt åt random folk som typ bara råkar göra någonting otippat kul som att springa till bussen, men ändå missa den. JETEKUEL.
Jag är en typisk Tråkig punkt. Orka vara typisk.
Jag har aldrig måste vara den tråkigaste drickleken. Evvah.
Jag är lycklig när andra är lyckliga.
Jag trivs inte när jag blir utnyttjad. Och när folk luktar vårdcentrals-tvål.
Jag är dålig på säga ifrån ibland. Och att typ tänka på mig själv.
Jag är rädd för flugan som envisas med att flyga in upprepade gånger i min dataskärm just nu. Bleeeeh

Vi kan le, men bara i sekunder eller bli som gatorna, våren och vintern dom som går runt tills dom försvinner.

 
Life is gut mannar all thä tajm. Nämen, inställd tyska, kokoste, sista provet för denna termin, käkat pommes till lunch typ best decision of the week, etcetera.
Annars är ett av mina centralaste pråblämz in lajf 4 now att jag har fått benhinneinflammation och kommer inte kunna springa på några veckor (tears streaming down my face for an eternity). 

I mitt huvud ekar ord som jag borde ha sagt

 
Nu var det längesen jag skrev något här va! Känn er bortglömda l0sers. Nä... Ajm sårry får bäd öppdäjting och om jag har rubbat er dagliga rutin.  Ännywäjz, vädret var craycray på torsdagen och himlen var like amagawhd + abso no school.
 
 
Svart och svår som vanligt, fikade på vezzo som var superdelicious. Vandrade mycket, struntade i allt vad plugg hette. Ganska reko så att säga.
 
 
Födelsedagsfirande, mat på planka inklusive fin mousserande champagne, pppheetttt vuxen. Åt annars nyss fyra nattmackor så ser framemot en natt utan sömn owing to en ond mage. Aja, HEIDO
 
RSS 2.0