Dekadens är så svårt, och jag har aldrig fångat en enda dröm.

 
God frukost,frändz,stan,bufé,iksu,spinning inkusive cxworx,ica,godis för 12 spänn (!!!). Ungefär min dag. Vill dö sovdöden men måste sträckläsa en bok och skriva läslogg.

Förklara hur vackra stjärnorna är, så de bleknar till något vi kan förstå

 
När andetagen blir till ånga i den krispiga luften och att välkomna mörkret en mörk kväll i november för att bli förstenad av stjärnorna.

Liksom många andra före oss trodde vi att vi skulle få det vi ville.

 
De senaste dagarna har jag: Gått långa morgonpromenader, druckit ohälsosamma mängder te, läst en massa, kollat på filmer, dött på iksu, städat hela huset, gjort läxor, planerat klädseln för halloween och njutit av ledigheten.

WE MEET OUR DESTINY ON THE ROAD WE TAKE TO AVOID IT

 
 

Hon föll i för samma gamla törst, huvudstupa, hjärtat först.

 
Sol ute, första gången på evigheter. Kollar på lejonkungen, can't handle the nostalgi.

som en sömngångare, bara väntar på att allt ska komma tillbaka till dig

 
 
Höstlov nu
 

sometimes, the most beautiful things are the most innocent things, and they keep passing us by.

 
Saknar Grekland lite...

let the right one in, let the old dreams die let the wrong ones go, they cannot do what you want them to do

  
Torsdag, buss, två lektioner, haft armbrytning på matten och bakat. Livet rockar. Måste göra klart en jobbansökan på engelska och pugga svenska glosor nu.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

Svenskt höstväder näst sista veckan i Oktober, övningskörning, fikastunder på stan, plugg och två dagar till höstlov.
 
 

Min nya vän efter gymmet

 
 

We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make our world

 
 
njuter av att det är höst, dåligt väder och julafton om 63 dagar. nu blir det plugg. ser ljust ut. 

As the sun glares through the hotel window I wonder of our future and where it will lead to,

 
 
ja multitaskar matlagning, storstädning (gigaaaaantisk..euww mitt rum), å leta ny musik och lyssna på gammal musik. sen sitter jag mycket vid fönstret å kollar ut som ni förstår å kan skåda. Pluggar ibland också.
 
Tycker synd om mina lungor som fått stått ut med mitt skabbrum. hur mycket jag kommer kunna sova bättre när d inte längre står mögliga mjölkglas, tallrikar med femtonmiljoner år gammal mat, silverfiskar som föds, banandflugor, svamp som växer typ i varje hörn. ehh. på riktigt har liksom legat varje natt och typ gråtit för mitt rum e så äckligt och ba "varför varför städar jag d bara inte mår så psykiskt dåligt över dett!!!!!!"
aja

du säger saknad kan man lära sig leva med.

 
shit vad jag tar priset i mest ofabulösa liv idag.
och andra dagar också

perfect day for a dreamer.

surfat omkring på exklusiva mäklarsidor å dött framför herrgårdar. alltså herrgårdar! min mapp på datorn e rätt stor..bäst å redovisa för samtliga vad mitt drömhem innebär, i detalj.
det ska ungefär se ut såhär:
 
 
jag vet... men nu är det iaf såhär, vill ha det på detta vis!
just känslan av ett slottliv, så jag kan glida omkring som den grevinnan jag är och vattna mina 123623123242354234 hektar jordar.
 
OMGIVNINGEN, eh också viktig.
 
 
så pass viktigt. ska ligga långt bort från civilisationen. i de sörmländska skogarna någonstans.
ska dessutom börja jaga också, vi snackar herrgårdsliv deluxe. dock svårt å se mig själv palla ta ett oskyldigt djurs liv, men om jag ska äta kött ska jag jaga det själv. för det är trots brutalt det mest humana sättet att avsluta djurets liv, inge psykisk stressande slakteri innan man typ skär halsen av dom å låter dem blö ihjäl:(:(
aja. ska ha dalmatiner också kanske starta en dalmatinkennel, venne får se. kanske. typ katter ska ja ha också. och lite får. bara för skojs skull.
 
 
allé på vägen upp. mkt viktigt.
 
 
OCH SEN PAMPAMPAMPAM!!! entren ska va så pampig att ja vet inte ens. STENTRAPPOR OBS MKT VIKTIGT = MAKT.  stora och då menar jag STORA guldspeglar där ja kan borsta mina obefintliga lockar framför. asstora blombuketter å kristallkronor ca överallt. 
 
RUMMEN, amagad rummen:
 
 
rummen ska självklart kallas för stekiga namn som "salongen"; "blårummet", "röda rummet", "makthaverskans matsal",osv. slottsmålningar ca överallt. flygeln. fåtöljerna. gardinerna. ja aaaaaaallt.
 
anyho MOVING ON
 
 
en bra och vettig trappa måste också finnas. genomgående tema i huset.blandat med tunga,rustika engelska skrivbord och stolar. målningarna. herregud målningarna. viktttiigt. 
 
 
köket köket köket<3 2 much love 2 handle. ASSÅ HÄR. herregud. ska alltid ha nåt projekt igång här.
ska baka och laga söndagsmiddagar. storkok, surdegsbröd. överambitiösa middagsbjudningar(ska ha så många innan jag dör) som min man får ge sig på, för ja kmr med ideerna och han för laga maten! närodlat om vi inte odlat det själv såklart. inge euroshopper här liksom. allt ska va färskt. pampigaste matsalen såklart. med ingraverade målningar i taket, ljuskronor också ju och allt sånt ni vet.
 
 
asså dessa gör ju inte heller rättvisa till vad jag drömmer om och vill ha, men ja på ett ungefär. DRÖMMARNAS DELUXERUM e ett kombinerat sovrum å badrum. tänk er stoooort rymligt, luftigt rum i ljusa nyanser, lite guld här å var. en stora himmelsängen. stor fönster längs hela väggarna. kristallkronor här också, lyxiga handdukar och ja asså..måste sluta
 
SÅ. d fixar vi väl. me tanke på d minimala kraven jag ställer å sådär så finns det ju chans att detta inte riktigt kmr att hända mig..men ja vägrar allt annat:) så det måste hända helt enkelt.
 

Vi två är saknade till havs och vågorna de kraschar över dig och mig

 
 
Skulle srsly kunna leva med höst hela året. Jag behöver inte sommar om världen är så här färgglad och fin.
 
Har för övrigt suttit och skrivit på min neverending flyttprotjekt hela dagen som görs för ingen anledning........ En veckor kvar till höstlovet. 

We knew the girls were really women in disguise, that they understood love, and even death, and that our job was merely to create the noise that seemed to fascinate them

Mina dagar alltså. Säger åt mig själv att det är okej att leva en innehållsfattig vardag när man går i skolan. 


When I left you alone to fight your battles,of long winters in motels, what went through your mind

 

Förfrös ca hela dagen idag men de va najs. Och utöver mitt händelsefattiga liv? Skulle behöva höstlov, en ny mobil, inspiration, ALLT. Aja. Dagens kvot för klagomål uppfylld. Plugga Sveriges statsskick och typ dricka varm choklad står på schemat nu. Bai

 
 

Most of all, the world is a place where parts of wholes are described within an overarching paradigm of clarity and accuracy.

 
Med några få timmars sömn och huvudvärk befinner jag mig mitt i denna tisdagssörja. Jag är inte mycket för världen idag inte. Nu ska jag röja undan plugg. Det var den tisdagen det. Baibai

I SWEAR I'LL LET YOU KNOW WHEN THE PAIN STOPS

 
Övningsköra är bland det roligaste som finns.
 

Vi behöver ingenting, vi kan starta på noll

 
just nu är jag; glad,fundersam,förväntansfull,ledsen,tankspridd,fundersam återigen.

Har du en fråga ska jag svara nej

 
 proppmätt efter all tårta och kakor och ont i revbenen.

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig

 
trodde det skulle bli en fin bild, vilket det var fram tills den kom över på datorn och var alldeles grynig och oskarp, men det gör inget.

Visioner i mitt huvud när du ler Jag har hittat nånting vackert, vännen, ser du vad jag ser? Jag är nästan som du

 
Äntligen fredag och slut på skolveckan, början på helgen. Hösten rullar vidare och jag ska fortsätta njuta av fredagskvällen.

Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet allt är för bra nu

 
Blandad bra/dålig dag i skolan idag. Slutade fyra, åt sallad med en vän och såg ett stjärnfall, deni. Ikväll skulle jag egentligen läsa en novell men glömde den i skolan, så ska kolla på greys och dricka tetetetetete.

YOU SETTLE IN, YOU SETTLE INTO YOUR FEAR. IT STARTED TO LOOK LIKE ECHOES.

 
Ville bara säga hej. Ska promenadera till busshållplatsen nu i det underbara höstvädret.

Det handlar om att man håller en dröm vid liv om nånting bättre

 
Försöker fylla bloggen med massa gamla bilder och sånt nu. Bara för att det känns för tomt annars och ingen inspriration.
 
Onsdagen har varit väldigt bra, om man inte räknar med fotboll i spöregn. Annars är det stjärnklart ute. Och score för sovmorgon imorgon och her rå sålänge.

Jag kunde se dig under lindarna där höstens sista vindar blåste löv

 
Tisdag. Tränat, åkt buss, druckit te som är en klyschig höstrutin, cyklat i dimma, lite läxor och somnat i soffan under mitt tjocka täcke. Längtar till helgen och 10 timmars sömn.

no time to search the world around, 'cause you know where i'll be found, when i come around

 

Men du, du sätter höstsolen i eld

 
Sju dagar utav Oktober har passerat och hela jag bubblar av höstglädje. Hjälp vad jag älskar den här månaden, att promenera hem i höstsolen bland träden som är täckta av gula löv, lyssna på musik och bara andas frisk luft. Jag tycker till och med om kylan som biter i kinderna om morgonen och regnet som slår mot fönstret innan man ska somna. Jag älskar verkligen hösten så fruktansvärt mycket.

Natthimlen är mellangrå

 
Har halvsovit på lektionerna, haft prov och promenerat i skogen med vovven i över en timme utan att se en enda älg eller dylikt.

Och på håll såg jag ljusen dö i dimman, precis när mörkret tändes upp igen

 
har cirka 0 att säga. söndagarna ser ungefär likadana ut varje vecka. ska gå och drunkna i tyskaplugg och te och wallandertittande nu.

Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är bra

 
 
 
 

I SAMMA STUND SÅ VET JAG ATT ALLTING HAR ETT SLUT

varit nerbäddad i sängen en stor del av dagen, gjort läxa, gått promenad och hittat en vän. tänker kombinera goskläder, tv-serier, te och glass nu. adios amigos!

hårdare än asfalt, ville jag va, i kylan på balkongen lovar jag mig själv igen

 
rip kvalitet. de allra mest pastelliga solnedgång jag någonsin sett, och jag kunde inte separera havet från himlen för de flöt ihop i ett ljusblårosa skimmer i horisonten. såna tillfällen när det verkligen känns som att himlen bara är ett urkramat hav och havet en våt himmel. och sen blev det mångata.

mot fönstren är årstider ett minne blott spår av inlandsisarna.

 
Skola, prov, ica och dressyr stod på schemat idag.

vi var i en annan division vi kunde höra höstens mörka vatten

 
 
alltså denna höstidyll

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst medan natten fäller blå kalla skuggor häromkring

 
nu ska jag försöka mig på lite samhällskunskap och svenska. imorgon är det fredaaaa

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement Två ögonpar i tomhet från september till advent

 
Har varit så otroligt dålig på att skriva men har absolut inte haft någon lust eller tid, jag har varit totalt off i en period nu. Känner att det är dags för en revolution mitt liv nu. Jag har bestämt mig och det känns bra men ja vi får se hur detta ska gå..

För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in För en ork som inte fanns, du sakna min jag sakna din

 
Första Oktober. Skulle plugga Sveriges statsskick men boken är kvarglömd i skolan och skulle haft grammatikprov imorgon, men det blev framflyttat.
RSS 2.0