Mina bra respektive dåliga egenskaper

Några bra egenskaper:

- Jag har väldigt bra fantasi. Detta gör att jag inte bara kan fly verkligheten genom dagdrömmar och kreativitet, utan det bidrar också till att jag kan utveckla empati och sympati så att jag lättare kan sätta mig in i andras situationer. Jag har väldigt lätt för att förstå människor.

- Snäll, brukar folk säga är mitt andra namn. För mig är det en självklarhet att hjälpa sina medmänniskor och jag värnar alltid om dem jag tycker om. Huvudsaken är att de mår bra. Hur jag själv mår kan vi ta hand om senare.

- Jag är väldigt ambitiös. Om jag har påbörjat någonting så går jag ofta in helhjärtat och slutför det hela på bästa sätt.

- Sen är jag oftast väldigt glad och social och blir ofta övertaggad på minsta lilla positiva grej som händer. (Hypertagg brukar jag kalla det). Att försöka tänka positivt i alla lägen är ofta något jag försöker sträva efter.
 
 
Några dåliga egenskaper:

- Jag har så himla lätt för att bli avundsjuk. Jag tror det är min värsta fiende. Den känslan äter upp mig innifrån och ut och gör mig mest bara självdestruktiv, bitter eller deppig. Blir oftast så arg på mig själv att jag vill ge mig en riktigt bitchslap, haha.

- Jag lider av gryyyym beslutsångest. Detta får mig att alltid tänka 1350489 gånger innan jag tar ett viktigt beslut. Ångesten jag får brottas med under tankeprocessen är inte lätt, men i slutändan brukar det ändå lösa sig på något sätt. Jag har blivit som en expert på att grubbla.

- Mitt humör kan snabbt skifta från glatt till irriterat. Typ som ett PMS-humör ni vet? Under mornarna är jag som känsligast att tippa över med humöret. Det kan räcka med ett enda litet ord från någon som får mina tankar att börja gro. Men vänta bara ut stormen, jag hittar oftast tillbaka till mitt glada jag, rätt snabbt igen.

- Jag är så himla rädd för att göra fel. Hela tiden. Gör hellre ingenting alls än att göra fel och på någotvis blir det också fel i slutändan. Önskar att jag var lite modigare i vissa situationer.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0