Happy New Year

 

Är hemma nu och langar ett härligt nyårsposerande som välkomstpresent till mig själv. Har inte några större förväntningar på nyår shiezzzzzzzz det är ju helt serri mer överskattad än valborg och kärlek TILLSAMMANS. Men det måste ändå toppa förra årets nyår då jag satt hemma ensam med halsont inkapabel att äta en tugga mat och hade OC-maraton med mig själv. Ska fara iväg och äta middag och sen till en kompis om så allting är pix och pux.
Vi ses 2014

I’ve acquired a taste for silence. Darkness fills my heart with calmness and each thought like a thief is driven to steal the night air from the heavens


 
hur copar man saker såsom ångest a la existentialism,
vill bosätta mig vid havet, i nåt skjul med en skrivmaskin typ fett gamla glasögon på sne, en monokel på fickan??skriva chockpretantiösa böcker om livet och sidekicka med kierkegaard?
joinar snart en filiosofsekt och lever på typ bark.

THE BLACK NIGHT SIGHS, THE MOON IN SILVER TREES FALLS DOWN IN TEARS

 
ja är trött mest hela tin, huvudvärk och svag i kroppen att ja vet inte ens, dem sleepingproblems. funny hur livet har sin gång. ska fortsätta dricka glögg och kolla på en till film. eternal sunshine of the spotless mind, fin film d där.

Augusti 2013

 
Augusti då. Började med att jag var på Noliamässan med några kompisar. Fick hjärnskakning och packade inför Grekland. Flög mot varmare breddgrader och var borta i en vecka och sen började gymnasiet.

DON’T COUNT STARS, OR YOU MIGHT STUMBLE. SOMEONE DROPS A SIGH, AND DOWN YOU’LL TUMBLE.

 
Lördag och jag har varit ute på en ridtur i ca 2 timmar i stormen och sen på kalas. fikar ca 85 procce av dagarna istället för frulle och sånt, alltså. den realitychecken. ah living on the edge. har annars haft en lugn dag, som tidigare dagar, lär inte komma m i historiaböckerna. 
anyhowsis, klätt på mig kläder idag, obs aslängesen?? glider runt i så pass luffiga tyger att d förtjänar inte att gå under kategorin kläder. aja jallabye
 
 

Juli 2013

 
Kom hem från Stockholm i början av månaden. Åkte färja över till norrbyn och bodde där över en helg med kompisar, såg film, grillade, badade och åt myror. Campade även i vildmarken en natt. Började övningsköra och var mest ute och plockade bär. Sen var i princip sommarens kanske mest händelserika månad över.

juni 2013

 
Spenderade de sista dagarna med klassen och firade midsommar hemma. När midsommarhelgen var över åka jag ner till Stockholm och Uppsala i några dagar.
 
 
 
 

THOUGH I’M CERTAIN THAT THIS HEART OF MINE HASN’T A GHOST OF A CHANCE IN THIS CRAZY ROMANCE BOY YOU GO TO MY HEAD.

nykommen hem från Övik. blev lite upprymd över att d snöa där nere men inte här, snö är väl överskattat. har annars fått förkärlek till svartvita bilder men denne gäri får lugna sig lite.

Maj 2013

Maj. Gick och nös konstant och var tät i näsan pga alla dessa pollen. Så de första veckorna isolerade jag mig inomhus. Hade även picknick och såg eurovision song contest med vänner. Månaden avslutades med klassresa.
 

Cause how many times can you wake up in this comic book and plant flowers?

fick med mig bland annat en spegel hem så virrade en ljusslinga runt spegeln och placerade ut massa vaniljdoftljus i rummet. luv it.luvitlivvittvlv

AND IF THE DAM BREAKS OPEN MANY YEARS TOO SOON, AND IF THERE IS NO ROOM UPON THE HILL, AND IF YOUR HEAD EXPLODES WITH DARK FORBODINGS TOO, I’LL SEE YOU ON THE DARK SIDE OF THE MOON.

 
Julafton nummer två är avklarad och jag är pepp på mellandagsrean imorgon.
 

April 2013

 
 
Jaha. Vad hände i april? Jag hade Sagan om ringen maraton med vänner. Bokade resan till Grekland. firade valborg. April var en kort månad, alla dagar har klumpats ihop till en stor massa. Mina dagsrutiner kastades om helt och hållet. 
 
"Nu är vi här. I blomstertider. Kalenderblocken vänder blad till maj om två dagar. I diken syns tussilagos, vitsippor och snödroppar växer fram under äppelträden. Blommorna är här nu och de blir fler och fler. Riskerar att dra den fånigaste metaforen nu men på något sätt växte någon slags styrka fram i mig på samma sätt som krokusen kämpade sig upp ur marken för att få synas. Jag mår fint nu."
 
 
 

Mars 2013

 
Började månaden med någon influensa med 39 grader feber och spydde mest hela tiden, fördrev tiden genom att plöja mig igenom The Notebook på engelska. Mycket plugg och en friluftsdag hann vi med innan det efterlängtade påsklovet började. Sen tog månaden slut och April kom in och tog över.

It may be zero degrees With the snow falling down

bra julafton, god mat, häligt folk och äntligen en iphony, denna gäri e tillfreds nu. imorgon är d julafton número dos.

Merry xmas

 
 

Februari 2013

Fördrev tiden med att gå långa vinterpromenader, tog skoterkörkortet, fick sportlov och begav mig till Sundsvall. Kanske den mest ohändelserika månaden av 2013.
 
 
 
 

I KNOW THAT YOU’VE GOT YOUR REASONS THESE THINGS THAT ARE PLEASIN’ YOU CAN HURT YOU SOMEHOW.

 
Uppesittarkväll.

VÅRA HJÄRTANS FÖRLORADE SLAG, ALLA DRÖMMAR SOM ALDRIG BLEV AV, & DOM LÖGNER VI LEVDE & STANNADE I. DOM VI BLEV & DOM VI VILLE BLI.

 
fett skön dag. bara veta att man kan somna och vakna när man fux vill.
och fortsätta rulla tummarna i sängen hur länge man vill. ja har langat framtidstänkande mixat med ingenting annat. hobbit var väldigt bra så ångrade inte dom där 155 friska spännen som för övrigt mami bjöd på. i alla fall rekommenderar jag den dock synd att inte det där schizofrena träsktrollet med tre hårstrån på huvudet var med.
 
så nu ska jag ligga i sängen och interneta tills jag inser att jag måste ta tag i mitt rum. okej haha enough ranting men jaja.
jallabye

Januari 2013

Försöker mig på en ny och bättre årsresumé i år än den jag gjorde sist då jag bara orkade fram till september, antar att resten av det året sög eller vad vet jag. Vi börjar logiskt nog med första månaden på året:
 
 
Fastnade i sängen framför serier som pretty little liars helt slaviskt, praoade med en kompis, fyllde år och föråt mig på chokladbollar tills januari äntligen var över.

Jag ville vara spirituell, en gnistrande personlighet

 

Den här stan drar ner oss till botten av ån

 
Godmorgon. Professional pose ska ha en bra kväll iaf.
Planer lyder som följer: julkalendern, lång promenad, dusch, låta tiden bara gå, middag och sen bio. Aspepp.


you had time

 

Dagarna rullar på, fortare än någonsin och jag har nog aldrig varit så här oförberedd på julen som i år. Tiden har gått så fort och känslan av att man vill ha sommaren tillbaka har inte alls hunnit växa sig större och av någon anledning tror jag att de 2.5 år som återstår av den här epoken av ens liv kommer gå väldigt, väldigt fort.

 

Åter igen måste jag ursäkta för mitt frånvarande. Å juste hade avslutning idag. Lekten nån ballonglek med alla ettor och tvåor och min klass tog hem allt. (yeah..). Väntar annars fortfarande på att julklapparna ska köpa sig själva samtidigt som jag är medveten om att det blir mindre tid för varje dag som går. 

 

When your standing on the window ledge, I'll talk you back from the edge


 
ville bara upplysa er om tecken på en bra vecka, kan ju va bra å veta liks;

- när man tvingas välja mellan att köpa en deodorant eller cheeseburgare pga *dagarna innan studiebidraget* 
- när man får á la 150 friska spänn
-när man finner sig själv att man äntligen förstår sig på photoshop
- när man lever zombielivet igen och det enda man gör på lektionerna är att se film
- när man har den sista skoldagen 2013 om en dag.
- när man borde köpt en deo pga luktar som två,svåra och svettiga år.
annars; lallat omkring i hoodie en tekopp i handen. vikken bruden man e asså. riktigt mysig
kram.

Samma drömmar från samma stad

skrev litteraturhistoria provet idag och min livgnistan höjdes 99.5 procce efteråt. när jag ändå ramblar om skola så på torsdagen har jag EN lektion, seems guutttt. anyho, hatar bedövning av hela mitt hjärta, försvinner aldrig. whyyy God why?!

de spelar ett slomo-requiem för en dröm om ett liv som är mer än såhär

 
 
nu är jag hungrig, ledsen och orkar inte städa mitt rum = dubbelledsen? och jag tar snart kulturpriset i de mest ointressanta texterna. också nice. och ledsamt 
hah hejdå!!!!!!!!!!

Du var tonen från en tid, från en vinter i en stad

 
Nu till ett problem som fick mig att komponera ett inlägg idag.
såhär var d! Drömt mardrömmar hela helgen alltså verkligen deluxe. Vaknat mitt i natten ett antal gånger i svettningar och sitt eget skrik. 
utöver det har jag en djurinvasion också. för någon vecka sedan började kattinvasionen.
det kom liksom tre dagar i rad, tre olika katter och stirrade på mig.
utöver det satt det stora fåglar o kraxade(?) när jag skulle ut på promenad, TYP ODENS??seriöst så pass stora.. ASÅ jag e rädd?
undrar vad d e som kmr att hända dock, djuren e ju obviously här för o ge mig ett sign liksom.

så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

 
Vill fara iväg ett så flummigt och härligt LUGN ba. hur de helt coolio e connected till naturen sådär.
vill också!! måste bara släppa lite på stoltheten och ta nåra överlevnadskurser innan ja ger mig ut på egna äventyr sådär. (d närmaste jag kmr e min fetisch till kyrkogårdar...o the pleasure ja tar i att hänga omkring där. spenderade ju iaf lite tid för tre vecka sen.. ja e mer där för...den tysta kärleken som flödar.. o typ för o bedöma vem som har mest fab gravsten) typo.
 

Samma drömmar från samma stad

 
Lucia. Ryggläge i sängen på söder med plugg. högst tvek men hela mitt liv är ju redan en klyscha så varför inte fylla på den kvoten antar jag.

We knew the girls were really women in disguise, that they understood love, and even death, and that our job was merely to create the noise that seemed to fascinate them

 
har drunknat i en självömkan och fallit in i en mini-dvala i veckan. krypit in i mig själv och kan nu tv-tablån utantill! sömnlösa nätter med oroande/förhoppningar för det mesta. men go. bra dagar kommer.
 
anyho, gick till busshållplatsen när det var + 10 ute, cheeers for that. Skulle även bli nån storm inatt, de blir nice.

DON'T LIKE REALITY, IT'S WAY TOO CLEAR TO ME.

De senaste nätterna har jag matat OC från början och snart är jag klar med säsong två. 
Jag är (precis som de flesta därute) totalt avgudar Seth Cohen. Jag hade nästan glömt 
hur fantastisk han är och hur mycket den mannen kan få mig att skratta och gråta.

Floden faller ner i havet bergen sträcker sig mot molnen Varje dröm har sin förklaring

Härlig dag trots allt. Tyskan där vi bara hörde på utbytesresan som man får göra i tvåan till Düsseldorfs. Engelska där jag å Julia förberedde för vår travel package (presentation på freeedag). Matte, satt och halv sov, Johan mobbade mig och skrev kärleksbrev till läraren från mig. Käkade på Iksu ist för Kulinarium, kung. Hade klättring och ägde alla! Ah förutom att jag inte kom högst upp och fick sockerdricka i händerna när jag var halvvägs. Halva tiden fick vi vara på gymmet och köra kondition men halv klassen inklusive mig själv körde styrka istället. a d blev ett gal1 långt inlägg detta MEN.
 
 
 

Känslorna faller fritt på midnattsgatorna

 
månen utan för mitt fönster. väldigt fascinerande och vacker skapelse.
 
 

It's easy to forget where you came from if there's no question of your return

 
Snön singlade ner sådär klyschigt imorse men nu regnar d. bävar inför detta fruktansvärt mycket, vågar inte gå ut för fem öre. så a, vet inte hur jag ska lösa detta för jag har verkligen full on fobi för snön nu, tänker att jag får gå som en o annan 80-åring o skaffa broddar. tur att man ens har råd med det då.
sen, the icing on the cake. Så var min näsa twice the size imorse och fryser konstant. hoppas d inte är en förkylning nu.
vet att jag tar kulturpris i självömkan idag.

Som cesium & syre brinner jag alldeles klart

 
Idag har jag gjort skumtomtefudge med mamma, och lyssnat på julmusik. fick en sockerchock och mår illa nu. hej

The sun in December hangs so low, low in the sky

Kollar på julkalendern och fixar en hemuppgift som jag kom på att jag hade, wiho. Annars varit och gratulerat min mormor som fyller år (egenligen på nobledagen) meeen. 
 

DRY YOUR EYES MATE, I KNOW IT'S HARD TO TAKE BUT HER MIND IS MADE UP

 
Bakat julgodis tidigare idag med systern och har varit i någon koma hela dan. Annars: ska dricka favoritglöggen framför tvn och kolla på brasan undertiden. Fint va? Jag är himla tillfreds.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.

 
Torsdag. Fixade en delux frukost och såg julkalendern innan jag gick till bussen. Drack glögg och såg Grey's efter skolan. Älskar December.
 

idag reser vi oss upp för denna man

 
Förebild.

Drömmer

 
Dröm: medverka i en film som utspelar sig örti år innan kristus (ja gärna inslag av övernaturliga grejer... i en skog). hade fått fett många tunga saker som alvöron, plus mäktig och rida på en häst som är 3 meter hög. 
Eller varför inte gollum?
va mer kan man begära av en snubbe ens? spinkig, bor i en grotta, tre hårstrån på huvudet, e schizofren, livnär sig på orcher o e besatt av en ring. Perfekt.
 
Aja jag ramblar för mkt i mitt liv, nu ska denna gäri gå o göra nåt vettigt,
som typ läxor.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

 
 
 

Varje moln är trasigt Du räknar allt sorgligt natten lång

 
asså mina dagar e straight up KNAS, jag gör _inget_, ungefär 3 veckor kvar o ja ba...hmmm VAD kan jag göra för att carpa denna dag på bästa möjliga sätt??? Nu ska jag invänta julkalendern.

Är genuint lycklig

Hämtade ut denna på Minerva grund idag. Äntligen äntligen äntligen.

ur ett annat arkiv jag sparat i cyberrymden

 
rimliga aswell herregud ge mig ett annat liv än webcamseran. kanske ska börja fota lite mer me systemkameran än ba webcameran. aja whats the pointioz.
har haft en relativt obetydlig måndag hittills att den, lär inte komma m i historiaböckerna.
sen satt man å grina till presskonferensen å ba...stabilt psyke endå. vill väl också göra nåt viktigt, hamna i etiopiskt fängelse å därefter frias å komma hem som heroes (iaf va ja tkr dom e)...så rimliga drömmar.
anyho så vill jag ba se Grey's anatomy hela tin men aja
/4never vettig

det är snö på mina gator och jag svamlar mitt i jetlagen. be patient.

 
 
 
 

Cause how many times can you wake up in this comic book and plant flowers?

lite bilder från senaste tiden pga trying to make up for the fact att ja e sämsta bloggerskan
 
 
nä hörrenini, 
har varit på adventsfika i eftermiddag nivet, pepparkakor, fem sorters olika glögg, (hjortron är gudomlig och min personliga favorit). saffranskaka, polkagris, saffran och vaniljglass inklusive chai te. ze good life.
 
annan kuriosa: var på julmarknad igår och iksu med Carolina (hehe på en lördagkväll...) vi missade bussen så kom 5 min försent till passet. well well. 
RSS 2.0