You learn more from failure, than you ever do from success

Konstiga saker du gör när du är ensam hemma
Dancing like there is no tomorrow. Ni som tror att ni har sett mig dansa, ni har aldrig sett förrän ni har sett mig då jag är ensam hemma. My house turns into a club, haha.

Vilken sorts person attraherar dig?
Självsäkerhet(blanda inte ihop det med självgodhet) Humor, snabbtänkt, mystisk, charmig, unika, sofistikerade osvosv
Vad har du på dig när du ska sova?
Shorts och linne, standard

Något som du oroar dig för konstant.
Faktiskt skolan och framtiden. Sånt man måste kämpa för. Precis sånt som snurrar i alla andra ungdomshjärnor. Är också orolig för att saker jag upplevt tidigare ska komma igen, det är nog min största rädsla av alla.
 

Hur ser du på alkohol?
Det är en komplicerad fråga men jag tycker att alla får göra som de vill så länge det är inom vissa gränser. Så länge man känner själv att man har kontroll. 
 
Vad är det bästa som hänt dig denna vecka?
chillvecka happend, = inga prov, inga inlämningar, etc etc
 
3 Saker som gör dig rädd
 
- Ensamhet.
- Att slösa bort mitt liv på att göra ingenting och att jag ska sitta och ångra mig om 30 år och undra vad jag gjorde med livet och vad som hände med alla mina drömmar som aldrig blev av. Värsta tanken jag vet.
- Att bli handikappad/få cancer/vara med om en olycka. Har sett så mycket program om förlamade människor på senaste tiden och det finns inte mycket som skrämmer mig mer än tanken på att på några sekunder bli förlamad i hela kroppen eller få en hjärnskada och behöva lära mig allting igen om det ens vore möjligt. Så otroligt jävla hemskt. 
 
Något som alltid får dig på bättre humör.
Vänner, bra väder, god mat, dans, skratt, och framförallt riktigt bra och taggande musik.

Något du längtar till:  höstlovet!!

Vad är din tro?
Okej om man ska göra det enkelt: Jag tror inte på gud tills motsatsen bevisas. Men det är en underbar tanke att det skulle finnas mer. Men jag tror såhär; Lev ditt liv precis hur du vill och exakt så som du vill och om det kommer något efteråt då är det en bonus. Och att allting har en mening.

Vad ångrar du i livet (om något)?

- Alla gånger jag har låtit kärlek rinna ur mina fingrar, alla gånger jag har velat men inte vågat. Säger det till er nu: gör inte som jag, utan våga stå upp för era känslor och kämpa för den ni älskar. Brukar inte ångra så mycket saker, ser det som en läxa istället! Om jag inte hade gjort alla saker som jag inte borde ha gjort,
hade jag inte varit den jag är idag heller.


Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Hoppar över denna fråga, har fått höra en hel del saker som verkligen har sänkt mig och tänker nog inte ta upp det på bloggen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0