live and learn

 
5 signs that you gone from interested to obsessed by annelie hansson

1. Det första och kanske mest uppenbara är om du blir ledsen/sårad/avundsjuk när han/hon är med någon annan eller verkar gilla någon annan. Du kan känna dig orolig och överdrivet misstänksam om han/hon t.ex ska vara med sina tjej/killkompisar. 

2. Du känner dig jättenere för minsta lilla sak och om ni har bråkat så kan det förstöra hela din dag om inte vecka. Och tvärtom, om personen gör något fint eller säger något speciellt så blir du nästan pinsamt glad och du kan leva på det i flera dagar. Han/Hon kan alltså styra hur du mår på ett sjukt sätt. 

3. Du mår som bäst när du är med honom/henne. Ingen annan kan få dig att känna som hon/han kan.

4. Om personen inte har hört av sig på några dagar börjar du bli orolig och undrar vad felet är. Du undrar varför den inte skriver till dig, och blir lättad när du vet att personen är upptagen och att det är därför den inte hör av sig och inte för att den inte orkar snacka med dig. Du känner dig som världens största toffla när du smsar först/skriver först, men samtidigt vet du att det är bättre att känna sig som en toffla än att gå runt och vara helt olycklig och fråga gud varför varför varför. 

5. När du ser en romantisk film, eller hör något romantiskt, lyssnar på en låt som handlar om kärlek eller läser något om det så tänker du alltid på just den personen och så försöker du alltid omedvetet spegla eran relation över det.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0