Anybody can love your looks, but it's your personality that makes someone stay with you.

Nu har jag spöat cecilia ett x antal gånger, like a bosssss eller inte.. Så ska kolla igenom lite plugg på fronter och sen hoppa i duschen. Efter det ska jag nog bara ligga i sängen och glo på Vänner tills jag somnar, om jag inte slänger in lite mer plugg här och där. Sånt som märks!

Life has many chapters for us, one bad chapter doesn't mean it's the end of the book.

Hej läsare. Ikväll har jag hittills pluggat och käkat nudlar som var typ 34552532 år sedan. Har för övrigt superdupermegatråkigt just nu så ska gå från datorn och lira något spela med cecilia ett tag. Vi hörs senare, xoxo

If you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best.

Har blivit tvingad att blogga och att uppdatera bättre, gosh..
Hur har dagen varit då, jo rätt så bra faktiskt. Inget intressant att berätta om skolan eller jo, vi fick tacos till lunch! jag trodde typ aldrig att det skulle ske, men plötsligt händer det;) Lagomt gott var det såhär på en torsdag! Sitter just nu i sängen och pluggar geografi och har skrivit klart min redovisning! Offrar ju till och med gymmet för plugget, ändå rätt så duktig tjej! Ska fortsätta plugga lite till nu,yeppyepp så får det bli. Åååååh jag orkar inte plugga, just nu vill jag ha tillbaka min frihet ett tag tack. hejdå
Har blivit tvingad att blogga och att uppdatera bättre, gosh..
Hur har dagen varit då, jo rätt så bra faktiskt. Inget intressant att berätta om skolan eller jo, vi fick tacos till lunch! jag trodde typ aldrig att det skulle vara möjligt, men plötsligt händer det;) Lagomt gott var det såhär på en torsdag! Sitter just nu i sängen och pluggar geografi och har skrivit klart min redovisning! Offrar ju till och med gymmet för plugget, ändå rätt så duktig tjej! Ska fortsätta plugga lite till nu,yeppyepp så får det bli. Åååååh jag orkar inte plugga, just nu vill jag ha tillbaka min frihet ett tag tack. hejdå

Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure you are not in fact just surrounded by assholes.

Skrev ett 3 mil långt inlägg och det FÖRSVANN JÄVLA HELVETE!!!
nej pallar inte uppdatera, skriver imorn va lack jag är DET TOG MIG FUCKING 428936395 ÅR!!
tja ursäkta mitt utbrott, ska gå och ta ut det på cod istället som Cecilia vill att jag ska spela.Okej jag berättar lite kortfattat om dagen då, jag gjorde inte matteprovet utan ska göra det på måndag istället, det var typ 4 elever som gjorde det idag. Efter lunchen hade vi hemkunskap vilket betyder en två timmar och 40 minuters äckligt tråkig lektion.. okej, det är inte så tråkigt men. På lektionen så gick det bra till en början men sen ville inte min rygg vara med längre. Jag har så ont och kan inte göra ett piss åt det! Jag blir galen snart, pallar inte längre. Om man har så ont att man nästan skakar och inte orkar böja sig, andas eller att orka stå på sina egna ben så är det något fel.Ska sluta klaga och tycka synd om er det blir bara ett tråkigt inlägg i guess?  Detta blev ju typ ett långt inlägg ändå, aja ha det så bra!

Skrev ett 3 mil långt inlägg och det FÖRSVANN JÄVLA HELVETE!!! nej pallar inte uppdatera, skriver imorn va lack jag är DET TOG MIG FUCKING 428936395 ÅR!! tja ursäkta mitt utbrott, ska gå och ta ut det på cod istället som Cecilia vill att jag ska spela.Okej jag berättar lite kortfattat om dagen då, jag gjorde inte matteprovet utan ska göra det på måndag istället, det var typ 4 elever som gjorde det idag. Efter lunchen hade vi hemkunskap vilket betyder en två timmar och 40 minuters äckligt tråkig lektion.. okej, det är inte så tråkigt men. På lektionen så gick det bra till en början men sen ville inte min rygg vara med längre. Jag har så ont och kan inte göra ett piss åt det! Jag blir galen snart, pallar inte längre. Om man har så ont att man nästan skakar och inte orkar böja sig, andas eller att orka stå på sina egna ben så är det något fel.Ska sluta klaga det blir bara ett tråkigt inlägg då i guess?  Btw, detta blev ju typ ett långt inlägg ändå, aja ha det så bra!

if you wanna get high you got to move with the flow


Bilder från dagen..

Hejhallå! Nu är jag hemma igen så hinner med ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen (som kan behövas). Gjorde bort svenska och musik redovisningen idag och det gick väl bra så nu är det matte, funderar om jag ska göra provet imorgon eller på måndag? Det är både dåligt och bra, det är ju skönt att göra bort provet innan helgen men samtidigt så får man mer tid att öva. Aja jag får se hur det blir. Efter det for jag till stan och sedan klockan sju så drog jag på träna och körde först spinning i 30 minuter och sedan CXWORX , tagga träningsvärk imorgon då! Nu ska jag sluta babbla och jag lovar er en bättre uppdatering imorgon igen, puss!

You know you're in love when you can't fall asleep at night because you're reality is finally better than your dreams.

Just nu sitter jag och myser med min kissemisse och glor på tv, som vanligt! Håller också på att plugga lite geografi såhär på kvällskvisten, men snart blir det nog att sova, är ganska trött och har varit det lite till och från hela dagen. Förresten så lär nog uppdateringen imorgon vara sämst för efter skolan ska jag typ till stan och sedan vänta tills spinningpasset börjar och sedan kanske det blir core, så lär vara hemma klockan halv nio och då måste jag plugga, jappjapp.. Nu ska jag gå och nalla lite nötter, vi hörs!

You aren't scared to love someone, you're scared to lose themHell to the yes. Hata matteprov på onsdag. Hata redovisningsgrejen imorgon både svenska och musik. Hata att jag måste skriva klart en uppsats. Älskar att det snart är sommarlov!

As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself and one for helping others. -Audrey Hepburn


stunningsurroundings:  wow. stop making yourself the source and the click through to follow you. YOU DID NOT TAKE THIS PHOTO OR EDIT IT OR POST IT

Waiting to say something but knowing it's gonna start a argument.


Hej igen. Blev ju inte att fara och träna idag för att jag skulle plugga mer och då skulle det bara bli stressigt. Men motionera var jag tvungen att göra så for ut med vovven på en promenad i det blåsiga och inte alls roliga vädret.. Nu ska jag fixa något att äta innan jag ska plugga geografi, puss

Säg inte för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på någon annan.


Hejhej! Nu har jag pluggat ett bra tag så vid halv 6 gjorde jag mat eftersom att jag är så otroligt bra (läs: dålig) på att laga mat! Kände mig inte direkt som någon mästerkock precis.. typ bland annat hackade grönsaker. Hur som helst så käkade jag middag och kollad på Grey's Anatomy framför tvn. För övrigt så är allt bara bra, skolan rullade på som vanligt, riktigt skön dag må jag säga. Nu ska jag hitta min laddare till datorn och sen ladda ner nåt skitprogram, TalkToYouLaterDudes!

And if some distant place in the future we see each other in our new lives, I will smile at you with joy.

you say you love the rain but you open your umbrella, you say you love the sun but you find a shadow spot
you say you love the wind but you close your windows , this is why i am afraid because you say you love me too

you say you love the rain but you open your umbrella, you say you love the sun but you find a shadow spot. you say you love the wind but you close your windows , this is why i am afraid because you say you love me too.

Hej på er. Har musik redovisning och svenska redovisning på tisdag, har prov på onsdag och torsdag plus att jag ska redovisa 3 minuter på religionen på fredag. Och nu har jag suttit i snart 2 timmar och råpluggat om och om igen. Fastnar det? Ja faktiskt. Så nu belönar jag mig själv med en dusch och sedan tårta, ha en bra kväll!

Sometimes we just have to deal with the fact that life doesn't always go our way.

Glömde bort bloggen lite, men jag har i alla fall varit ute och kört Amy en sväng, det var först tänkt att jag skulle rida på dagen men det var ju så varmt så då skulle jag känna mig elak. Men det var inga problem att vänta tills på kvällen. Jag hann ju då fira mors dag istället på dagen med tårta och andra saker. Nu resten av kvällen så blir det bara plugg och annat tråkigt. Har ju inga bilder att visa så tråkig som jag är.  Skriver senare när jag har tid och lust, ha en bra söndag folket.

You see, human beings are designed for many things,but loneliness isn't one of them.


Lite bilder från igår och idag..

Hej läsare. Då var man äntligen hemma då;) Igår var jag hos julia! Vi gjorde pizza, käkade ute, busade med ludde (en hund), var ute och sprang, dansade, såg på eurovision song contest , sedan en massa snack bara. Jag och Menea spårade lite under eurovision.. vi började typ dansa med och sedan springa runt huset typ tre varv som några galningar, men sedan blev man sjukt trött och jag trodde att jag nästan skulle slocknade framför tvn.. Aja idag så kom jag hem från julia där vid halv ett tiden, sov förresten tre timmar inatt fast jag är faktiskt inte så trött. Men i alla fall så då var det bara att fara till mormor och käka sallad och tårta riktigt gott var det! Nu har jag nyss kommit hem och har pluggat lite och nu ska packa upp lite kläder osv, skriver senare! Kärlek

Svensk seger!!

Heeej! Nu är vi i julias rum och vi är såå sociala med varandra.. Förresten så vet jag inte vart julia tog vägen på bilden?! Aja vi har i alla fall sett klart på tv och loreen vann ju hem hela skiten, bra gjort! Nu är man en lycklig svensk! Nu ska jag nog vara lite social ändå, orkar inte berätta om dagen från mobilen... så gör det när jag kommer hem imorgon istället:) Ha det så bra!

If I treated you, the way you treated me. You would hate me.

snabbis och käkade, sedan for jag till Anncristin där jag red i ca två timmar tror
jag det blev idag. Riktigt härligt var det att få fara ut en liten sväng. Men nu
ska jag skynda mig att packa och sen göra klart allt

Hej läsare. Idag har jag varit en sabbis hos Anncristin där jag red i ca två timmar tror jag det blev idag. Riktigt härligt var det att få fara ut en sväng och jag älskar vädret. Roligt att rida Gjafar också, har saknat honom mycket. Aja nu måste jag skynda mig att packa och tvätta håret innan jag drar till stan. Ska ju som sagt till julia och kolla på eurovision song contest, käka pizza och massa annat gott. Blir nog ingen mer uppdatering kväll, ha det så bra!

Don’t take people for granted. No matter how much they love you, people get tired eventually.Tjululululu! Har just fixat lite på mitt rum men ska fortsätta nu efter att jag har skrivit klart detta, jag har varit lite dålig på att hänga upp mina kläder osv.. haha. Därefter blir det väl typ att börja göra i ordning för sängen, men känner jag mig själv rätt så lär det dröja minst en timme till innan jag ens närmar mig sängen. Hm. Imorgon ska jag först till AnnCristin och rida en sväng men det blir inte så långt för sen ska jag fara iväg till Julia och vara där med lite annat folk. Det lär nog bli toppen! Aja vi hörs när vi hörs, xoxo

Always remember, that no matter how useless you think you are, you're still someone's reason to smile.

Har alltid varit den typen av person som inte visar mina svaga sidor, jag är bra på att visa känslor men samtidigt väldigt dålig. Jag är bra på att skratta bort saker, på att påpeka mina egna fel innan någon annan kan höja fingret och göra det. Jag har alltid varit så bra på att trycka undan mina känslor, på att försöka vara stark.
Jag försöker vara stark på alla sätt och vis, försöker att inte visa mig svag. Samtidigt så vet jag att svaghet inte är att visa känslor, utan det är styrka, styrka som vi har inom oss som vi inte kan kontrollera. Jag är rädd för närhet för att jag tror att den kan försvinna lätt igen.
Har alltid varit den typen av person som inte visar mina svaga sidor, jag är bra på att visa känslor men samtidigt väldigt dålig. Jag är bra på att skratta bort saker, på att påpeka mina egna fel innan någon annan kan höja fingret och göra det. Jag har alltid varit så bra på att trycka undan mina känslor, på att försöka vara stark.

Jag försöker vara stark på alla sätt och vis, försöker att inte visa mig svag. Samtidigt så vet jag att svaghet inte är att visa känslor, utan det är styrka, styrka som vi har inom oss som vi inte kan kontrollera. Jag är rädd för närhet för att jag tror att den kan försvinna lätt igen.

Respect people's feelings, even if it doesn't mean anything to you, it could mean everything to them.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Busschaufför
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Ett par gånger..
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag blivit sårad och magkramper jag får allt mer ofta!
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Många saker.. Inget jag direkt vill ta upp här eller så.
Har du någonsin sportat: Ridning och fotboll, nu gym.
Någon du ser upp till: Många
Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, tuggummi, nycklar, hårborste, parfym och mjaa, typ det!
Har du varit utomlands någon gång: Ja, massor med gånger.
Vilken plats var finast: Vet inte, Dubai tror jag!
Största stad/städer du varit i: New York?
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snäll, rolig och charmig.
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Kanske.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja...
Har du någonsin fejkat en orgasm: Hm nää?
Hur många sex-partners har du haft: Privat
Storstad eller landet: Storstad! Fast landet kan ju ockå va mysigt på typ sommaren
Hamburgare eller pizza: Hamburgare. Eller kebabpizza, det slår allt!
Kött eller fisk: Kött!
Hund eller katt: Hund!
McDonalds eller MAX: Max, med McDonalds pommes.
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Hockey eller fotboll: Hockey är roligare att titta på
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Både och, beror ju på också.
Flyg eller tåg: Tåg.
Bil eller buss: Bil utan tvekan.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: veterinär
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Ett par gånger..
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag blivit sårad och magkramper jag får allt mer ofta, min rygg är också inte helt bra, men så har det ju hänt en hel del olyckor också som jag har varit med om men orkar inte skriva det!
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Många saker.. Inget jag direkt vill ta upp här eller så.
Har du någonsin sportat: Ridning och fotboll, nu gym och ridning.
Någon du ser upp till: Många
Vad finns alltid i din handväska: busskort, pengar, handkräm, lite böcket och mjaa, typ det!
Har du varit utomlands någon gång: Ja, ganska många gånger.
Vilken plats var finast: cypern tror jag
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snäll, rolig och charmig.
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Kanske.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja.
Storstad eller landet: Storstad! Fast landet kan ju ockå va mysigt på typ sommaren
Hamburgare eller pizza: Hamburgare. Eller kebabpizza, det slår allt!
Kött eller fisk: Kött.
Hund eller katt: katt!
McDonalds eller MAX: Max, med McDonalds pommes.
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Hockey eller fotboll: Hockey är roligare att titta på
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Både och, beror ju på också.
Flyg eller tåg: flyg!
Bil eller buss: Bil utan tvekan.
Bästa personliga egenskaper: Förstående, lyssnare, envis m.m.

Work like you don't need money, love like you've never been hurt and dance like nobody's watching.

Hejhej! Helvete vad tiden går långsamt.. Vi har suttit här i 40 minuter nu och har inte något att göra. Eller jo egentligen ska jag plugga geografi men är inte taggad på att göra det nu. Sitter också och tänker på att det faktiskt är drygt är två veckor kvar till skolavslutningen! Det är ju ganska fantastiskt hur fort tiden går egentligen och den här tiden om två veckor är jag på läger! Man börjar ju bli mer och mer taggad nu!:)

The sweetest thing you can do for a girl is all the little things that makes her know she's in your heart and mind.


Bild från dagen.. (det är jag som har svart tröja och Alexandra har rosa)

Hej läsare. Har just lagt mig rätt skönt i sängen och bara lyssnar på musik och käkar nötter, awesome. Jahapp hur har min dag varit då? Jo den har varit toppen. Fredagar är ju as always alltid bäst! Dagen började lite segt men efter lunchen så blev allt roligt. Klasstimmen spårade nog lite och likadant efter klasstimmen men det var bara kul! Efter det så for Carolina hem till mig som hon typ alltid gör nu för tiden men det är bara roligt men lite sällskap. Vi for men Alexandra och badade alla hästar i älven, de tyckte dom var sjukt roligt men dock inte Amy hon var mest rädd.. hehe. Aja ska återgå till mitt nu, peace

Give my gun away when it's loaded, is that alright?

Kom hem för kanske en timme sen från gymmet finns egentligen inget att säga om kvällen. Jag har städat min garderob efter mammas tjat nu i två veckor, yeey vad duktig jag är. Nu ska jag duscha och sedan ska jag äta och sen se lite HIMYM innan jag slänger in handduken för dagen. Ha det bra!

And the games you played, you would always win, always win.

I'd be could as the stone and rich as the fool, that turned all those good hearts away.

Jag känner mig lite tråkigt på bloggfronten just nu, eller vissa massor med bilder har jag gott om men jag skriver inte om något speciellt roligt så om det är något ni vill se mindre eller mer av i bloggen så får ni väldigt gärna skriva det. Har fått en hel del kommentarer att jag ska videoblogga men jag tror inte det, icke sa nicke att jag pratar med en kamera, eller det är inte min grej.. Men vem vet kanske det blir framöver jag är ganska snabb på att ändra mig.

Sometimes the wrong choices bring us to the right places.

Shame on me, har inte bloggar på evigheter. Ne okej inte så länge men det absolut ingen bra uppdateraring i alla fall. Men det har hänt alldeles för mycket för att jag ska kunna orka berätta allt. Är de dåligt väder idag eller?!? Har typ legat ute i solen och degat hela dagen, har typ också haft underbart härliga lektioner idag plus att vi fick sluta klockan ett!! Annars har det inte hänt så mycket, måste skynda mig nu för Carolina tjatar på att jag ska skynda mig. Så jag får väl ta och göra det då. Vi ska nämligen bada med hästarna och jag ska också bada och carolina! Så detta blir första doppet i älven för i år meeh hallå det är ju faktiskt 30 grader i luften men kanske inte i älven... smart jag är där;) Okej nu ska jag sluta babbla om massa skit för carolina börjar bli lack.. Förresten ska jag träna efter vi har cyklat till älven så det blir mer uppdatering senare ikväll. Puss

We are afraid to care too much; For fear that the other person does not care at all.


En mobilbild från igår..

Hej läsare. Tiden sprang bara iväg ikväll och det värsta är att jag typ inte har gjort något sen jag skrev sist. Men just nu lyssnar jag på musik, tar det lugnt och redigerar lite bilder. Har just laddat ner en film och fixat en macka så jag ska nog byta om, krypa ner i sängen och se på film. Jo, det blir himla bra. Jag måste bara stänga ner tumblr, spotify, bloglovin osv. Imorgon blir det först skola och sedan träning! Blir ju super bra att få fara iväg och träna hela kvällen. Ja, vi ser väl om jag skriver mer ikväll men tror inte det. HEJDOOOOOO

One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

Älskar vädret! Älskar sommarn! Älskar mitt humör! Älskar allt!
Livet är underbart, är på allmänt asbra humör, och de är as skönt haha.
Dock as jobbigt med så varm, hade ju bränboll på idrotten idag, va as tungt, men roligt! Fick förresten sluta klockan två istället för fyra, hur bra är inte det? Efter skolan for vi ut och red, typ en lite längre runda än vanligt, och Amy var pigg (hon brukar vara pigg) men hon var piggare än vanligt trots att hon reds igår!Har också hunnit vara ute i solen ett tag och bättrat på brännan en aning, haha! Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, är ändå ganska trött för jag och Carolina har flummat typ i stort sätt hela dagen för hon for hem nyss, har såklart också flummat med massa andra personer också;) Aja skriver senare! Puss
Haha ser ju fett tard ut..

Älskar vädret! Älskar sommarn! Älskar mitt humör! Älskar allt! Livet är underbart, är på allmänt asbra humör, och de är as skönt haha. Dock as jobbigt med så varmt väder, hade ju brännboll på idrotten idag, va as tungt, men roligt! Fick förresten sluta klockan två istället för fyra, hur bra är inte det? Efter skolan for vi ut och red, typ en lite längre runda än vanligt, och Amy var pigg (hon brukar vara pigg) men hon var piggare än vanligt trots att hon reds igår!Har också hunnit vara ute i solen ett tag och bättrat på brännan en aning, haha! Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, är ändå ganska trött för jag och Carolina har flummat typ i stort sätt hela dagen och nu for hon hem. Har såklart också flummat med massa andra personer också;) Aja skriver senare! Puss

Boys in movies are just so much better

Sitter som vanligt och kollar runt på weheartit, tumblr och dricker juice gör jag också. Tog just bort sminket och har bytt om så jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på How I met your mother innan jag somnar. Har egentligen inget annat att säga förutom att jag har gjort klart min religion uppsats, så godnatt fellas!

I'd cross the whole world for someone like you.

Är inte alls på humör idag, gått runt å bara tänkt på en massa grejer som jag känner att jag inte kan ta upp här, än iallafall. Det har också hänt en del sorgligt denna dag, första lektionen så kom rektorn och berättade att en tjej som gick på vår skola hade dött, själv så kände man henne lite, och visste vem det var så.. nu tänker man ju hela tiden att man ska leva livet och varje dag som det vore den sista och att man ska vara tacksam för det liv man har, jaja you get it. Och den andra saken var att sen när vi skulle gå till maten så tappade julia sin mobil i älven, haha ändå ganska roligt men fett sorgligt. Annars så har dagen varit bra, hade håltimme två gånger idag och vi behövde knappt jobba, så det var ju skön dag. Red förresten Amy direkt när jag kom hem från skolan på ridbanan och det gick bara bra, dock så gick hon rakt in i staketet för hon orkade inte  runda den, typ standard. Aja nu måste jag börja göra klart lite läxa! Vi hörs när jag har tid att blogga, puss

When a girl is quiet and doesn't say a word, that's when she needs you the most.
Hej läsare. Nu säger jag godnatt hehe lite tidigt kanske men orkar inte sitta framför datorn mer. Har äntligen kommit ifatt med bloglovin' (hade 300 olästa inlägg innan), har fixat lite andra småsaker och nu är det bara bloggningen kvar. Jag får avsluta denna kväll med någon film eller så blir det tbbt! Så vi hörs helt enkelt imorgon igen. Önskar er en fortsatt bra dag, puss

Saker jag vill just nu

- Fynda snygga grejer på en bra second hand affär.
- Få en ny garderob fylld med olika grejer.
- Köpa en stråhatt.
- Köpa biljetter till roliga grejer.
- fixa ljusa slingor i håret.
- Åka utomlands eller till göteborg.
- Fynda snygga grejer på en bra second hand affär.
- Få en ny garderob fylld med olika grejer.
- Köpa en stråhatt.
- Köpa biljetter till roliga grejer.
- fixa ljusa slingor i håret.
- Åka utomlands eller till göteborg.

Just tell me what you want and i'll be that for you.


Hejhej! Då var man hemma igen då, riktigt skönt att få fara iväg och träna en stund! Ska försöka ta mig iväg någon gång i veckan till stan och köpa nya träningsbyxor och lite andra småsaker som kan va bra att ha nu till sommaren. Dock så går nämligen mitt träningskort ut i slutet av maj.. Och när maj är slut så blir det inte att gymma något tills augusti igen:(( Menmen man kan ju alltid träna hemma, bara det att de inte är lika roligt. Aja nu har jag väl typ tröttat ut er med mitt tjat om träning? I think so.. Ska i alla fall hoppa in i duschen en snabbis och sedan göra lite läxa, puss

Dag 14 - Såhär är jag utanför bloggen

Jag är rena motsattsen mot det jag är i bloggen, kan man säga. Kanske börjar smyga fram mitt sanna jag, vem vet... Men jag är rena skrattmaskinen! Jag tycker om att vara lite konstig och säga dryga skämt, och jag misstolkar verkligen allt. Så sitter jag och skrattar åt det.
Jag skämmer ut mig en del kan vissa tycka, men jag har bara kul och lever livet och det gör att jag har det lite roligare. :) Fast folk klagar på att jag pratar för fort och inte har något vettigt att säga...Typ.
Vi kan sammanfatta det såhär: Jag skämmer ut mig rätt ofta. Jag är lite dryg. Jag har torra skämt som ingen tycker är kul. Jag skrattar åt allt. Pratar för snabbt. Misstolkar lite för mycket. Inte ett dugg intressant att lyssna på!

Jag är rena motsattsen mot det jag är i bloggen, kan man säga. Kanske börjar smyga fram mitt sanna jag, vem vet... Men jag är rena skrattmaskinen! Jag tycker om att vara lite konstig och säga dryga skämt, och jag misstolkar verkligen allt. Så sitter jag och skrattar åt det.
Jag skämmer ut mig en del kan vissa tycka, men jag har bara kul och lever livet och det gör att jag har det lite roligare. :) Fast folk klagar på att jag pratar för fort och inte har något vettigt att säga...Typ.
Vi kan sammanfatta det såhär: Jag skämmer ut mig rätt ofta. Jag är lite dryg. Jag har torra skämt som ingen tycker är kul. Jag skrattar åt allt. Pratar för snabbt. Misstolkar lite för mycket. Inte ett dugg intressant att lyssna på!
Roligare att vara galen än pryd iaf.

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost.

Kom ihåg att kämpa hela tiden. bara för att du har det i dina händer betyder det inte att det stannar, slutar du kämpa för något sen förlorar det, bli inte ledsen över det. för det var ditt val som ledde till det. Du måste alltid förtjäna vad du har. Ta aldrig något förgivet.

Maybe it's time to stop hanging on to those who keep hurting you, maybe it's time to move on and find someone better.

Hejhallå! Jag är riktigt ledsen över den hemska uppdateringen på sistone. Nu när allt plugg är över om två veckor så kommer jag få mycket mer tid för bloggen så ska verkligen försöka priotera den nu!
Nu är jag i alla fall hemma igen, måndagar är alltid de roligaste dagen, men är sjukt trött, vilket innebär att jag varit lite väl flummig den sista timmen i skolan.. Nu ska jag dra ut och sola lite och därefter blir det nog kanske ut på en promenad med vovven och därefter så ska jag till stan igen för att träna! Struntar förresten i ett träns till Amy som jag skrev i förra inlägget, ska köpa nya träningkläder istället som jag verkligen behöver! Men vi hörs när jag kommer hem från träningen:) Puss
"I’ve learned, the hard way, that some poems don’t rhyme and some stories don’t have a clear beginning, middle, and end. Life is about not knowing, having to change, taking the moment, and making the best of it, without knowing what’s going to happen next."

Hejhallå! Jag är riktigt ledsen över den hemska uppdateringen på sistone. Nu när allt plugg är över om två veckor så kommer jag få mycket mer tid för bloggen så ska verkligen försöka priotera den nu! Nu är jag i alla fall hemma igen, måndagar är alltid de roligaste dagen, men är sjukt trött, vilket innebär att jag varit lite väl flummig den sista timmen i skolan.. Nu ska jag dra ut och sola lite och därefter blir det nog kanske ut på en promenad med vovven och därefter så ska jag till stan igen för att träna! Struntar förresten i ett träns till Amy som jag skrev i förra inlägget (tror jag), ska köpa nya träningkläder istället som jag verkligen behöver! Men vi hörs när jag kommer hem från träningen:) Puss

Ibland måste man hålla käften, svälja sin stolthet och acceptera att man hade fel. Det betyder inte att man ger upp, det kallas att växa upp


skat3freedom:  you’re really not sorry.

wonderland-tragedy:  .
Godkväll. Jag älskade söndagar, nej usch vilken överbliven dag. Det innebär ny vecka imorgon och skola igen, men nu är det bara 19 skoldagar kvar för mig och sedan drar jag på läger i två veckor! Jaja har nyss käkat middag och nu ska jag packa ihop lite saker och sedan drar jag till mamma igen. Tråkigt inlägg typ standard men har inget roligare att berätta så vi hörs senare! Ciaoo

Making up a whole story in your head, hoping one day it will happen.


Hallå där, idag har jag inte gjort så mycket, har ju varit lite halvt tråkigt väder hela dagen så då vill man mest bara vara inne och mysa. Men lite saker har jag i alla fall gjort, har firat min lillasysters födelsedag här hos pappa med tårtor och kakor (orkade inte ta kort på dem).. Därefter så for jag ut på en liten kort promenad, men skönt var det i vilket fall som helst att få komma sig ut och röra på sig. Nu sitter jag i min säng och myser med kissemisse och tittar på lite olika hästsaker på nätet, har hittills hittat ett fint träns och en martingal som jag funderar på att köpa, så får se om jag är snål eller icke. Skriver lite senare, puss

Once they stop talking to you, they start talking about you.


Hej läsare. Då har man varit lite social med folket på skype och fb, härligthärligt. Själv så blev man ju lite taggad på att dra ut på en promenad men sedan när man tittar på klockan och sen ut så är det mörkt, inte så roligt.. Menmen jag får väl fara ut och springa imorgon eller något. Nu ska jag lyssna på musik och fortsätta att bara ta det lugnt. Kanske se ta och kolla lite på geografin som vi har i läxa, kan ju vara bra när man ändå har tråkigt. Hur som helst så önskar jag er en fortsatt trevlig lördag så får vi se om jag uppdaterar något mer ikväll eller inte, Ciaoo

Giving someone a second chance is like giving them other bullet for their gun, because they missed you the first time.

Bild från idag..
Sitter och äter Skittles nu, jag döööör så gott det är. Jag ska i alla fall bara ta det lugnt ikväll, se på film, var social på fb och skype (?). Få lite mer inspiration till bloggen och vill fixa en ny header om jag orkar. Så ser nog kvällen ut för mig skulle jag tro. Vi hörs när jag har något roligare att berätta om, peace

Ta inte livet för seriöst, kommer ändå inte komma levande ur det.Hejhej! Ja då var man hemma igen då, dagen har varit riktigt bra! Har varit på kulturnatta tills nu, eller jag kom hem för kanske 40 minuter sedan men i alla fall. Jag orkar verkligen inte skriva allt som har hänt idag för blir alldeles för mycket men som vanligt så berättar jag lite kortfattat då;) Det började med att jag och Caspar var de enda som faktiskt kom i tid när alla egentligen skulle träffas klockan elva... men de andra kom en timme senare. Så vi fick gå runt och roa oss på typ clas olssons, coop och lite andra ställen. Sen såg vi på jennys kung fu uppvisning och likaså sannas ju jutsu , känns ju bra att jag skriver namn när ni ändå inte vet vilka det är men aja. Sedan så hade alla kommit och vi for till nk (nya konditoriet) och fikade. Därefter så flummade vi bara runt, kollade på lite bilar, dansade, fångade godis, käkade sockervadd, tittade på teater osv. Jag ville också gå ner och titta på älven men ingen annan ville göra det så det blev inte av. Hur som helst så har dagen varit väldigt roligt! Hittade förresten mina älskade skittles som jag ska mumsa på ikväll, yumyum! xoxo

Bad things happen for a reason

Hej läsare. Har nyss sett klart denna film och jag rekommenderar den starkt den var riktigt bra faktiskt. Det var en händelserik film och den var även mycket spännande. Kan berätta lite kortfattat vad den handlar om när jag ändå inte har något bättre att skriva. Det är fem personer som blir instängda i en hiss. I Buried var det irakiska terrorister som låg bakom nedgrävningen, i Devil är det som namnet antyder djävulen själv som mixtrat med vajrarna, ljuset och inte minst ljudet i hissen – den tjatiga Any one else but you spelas om och om igen. Och det är här det uppstår problem. Varför har djävulen valt att plåga just den här kvintetten av alla onda människor i världen? Trots att alla utanför hissen gör sitt bästa för att trissa upp stämningen går det inte att uppamma något intresse eller sympati för de drabbade. Nu ska jag försöka sova, så godnatt!

Dag 13 - Såhär vill jag att min framtid ska bli

Tumblr_ln94blzqoz1qgfo7wo1_500_large
Hmm, alltså jag hatar att prata om min framtid eller något annat, tycket det är läskigt på något sätt menmen. Hur min framtid ser ut, jadu, just för tillfället hoppas jag väl på att bättra mina betyg ännu mer och gå ur både 9an och gymnasiet med bra betyg jag hoppas att jag kommer in på något bra gymnasium, ingen aning om vad jag vill gå än..Jag vill jobba men antingen människor eller djur, eller kanske media. Och så skulle jag ju såklart vilja leva liiivet ett tag, flytta utomlands vara där ett tag, sen kanske gifta mig, skaffa ett stoooort hus (i new york skulle var häftigt) osv, men de ska ja inte tänka på förns om några år framåt, haha, nej men jag hoppas att min framtid blir riktigt awesome, typ vinna några miljoner på lotto å så skulle ju inte sitta helt fel, heheheh..

Jag är så mycket bättre i fantasin fast jag vet att den får man inte leva i

Godkväll! Nu har mamma fixat popcorn så nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara glo på film resten av kvällen, det hördes ju bra. Kanske jag gör lite läxa och därefter måste jag packa lite småsaker till pappa. Det är ju förresten kulturnatta imorgon, är faktiskt lite taggad, tror att det kommer att bli bra. Aja nu ska jag skynda mig, hoppas ni får en fortsatt trevlig och fin kväll! Kärlek

I don't wanna be a stop along the way, I want to be a destination.


Tjabba tjena hallå! Jag fick förresten min klänning idag med posten och mitt halsband som jag hade beställt för drygt en vecka sedan men dock så var klänningen alldeles för stor så ska beställa en mindre storlek och hoppas på att den verkligen passar bättre, är grymt nöjd med den annars. Genom att den var för stor så tänkte jag inte visa den på eller om den hade passat så hade jag inte heller visat den, ni får hålla utkik när jag kommer använda den på skolavslutningen och konfirmering så kommer säkert några bilder:)

If you hade a choice between me and her, choose her because if you really loved me there wouldn't be a choice.

Hejhallå! Har varit ute med suzie en sväng idag, det var tänkt att jag skulle rida amy först genom att jag inte kommer att rida henne på tre dagar så då tyckte jag att hon skulle få röra på sig. Men när jag tog in Amy till stallet så var henne sko helt lös så då sket det sig. Men jag tog ut Suzan en sväng istället så att hon skulle få röra på sig och det gick bara bra. Det var ganske länge sedan jag red henne för att jag inte har haft så mycket tid med både Amy och Suzan samtidigt när det har varit så mycket med skolan. Men snart är det ju sommarlov och då ska jag försöka rida både hästisarna, får se hur det blir med det;) Hur som helst så körde jag Amy i korallen efter att jag hade ridit Suzie så hon ändå fick springa lite. Nu har jag nyss käkat middag och snart blir det film. Vi hann inte se alla tre filmer faktum med att vi hann bara se en film, hehe. Skriver senare, puss

This girl tries her best, but it's all gone to waste 'cause there's no one around.


Bilder från dagen

Hej läsare. Förlåt för att jag typ aldrig skriver längre men livet kommer emellan, jag har gjort saker hela gårdagen och idag, har typ aldrig tid att bara slappa vid datorn och det märker jag när jag ser att jag har över 500 olästa bloggar på bloglovin, åh suck.. Aja det är skönt att vara borta från datorn ett tag. Jag har så mycket att skriva om men hittar ändå inga ord. Det blir bara så långa och tråkiga inlägg som ingen orkar ändå läsa. Jag ska i alla fall berätta lite  kortfattat om min dag:) Jag vaknade vid halv tio och kastade i mig frukost och därefter så for vi och hämtade mormor och drog vidar och såg något kosläpp. Jag trodde att det kanske skulle vara 300 person men det var över 1500 personer där. Tydligen så var det många som ville se när typ kor springer omkring, käka hamburgare, glass osv. Man fick stå minns 1 timme i varje kö, men jag och mormor hade tålamodet och stå i kön och vänta och när det hade gått 10 minuter så hade kön rört sig en halv meter.. aja glassen var i alla fall god om man ska se något bra i det hela. Jag fortsätter berätta om min dag lite senare, ska käka middag nu, kärlek

If I could turn back time, i'd do it all again with you.

Bilder från kvällen
Kom hem från stan för en liten stund sen, käkade på eurasia, grymt gott var det så nu är jag mätt och belåten. Därefter så for vi och hyrde 3 filmer som vi ska se ikväll. Så nu resten av kvällen blir det att se filmfilmfilm och äta gottgottgott! Orkar inte visa vilka filmer det blev jag har ju inte världens mest engagerade bloggare så ni får leva utan det ikväll. Visar er imorgon då vi hörs när vi hörs, CIAOO

The worst part about being strong is that no one ever ask if you're okay.


Shoooo broooeees! Nu är jag hemma igen, dock så blev det ingen träning för att det var så tråkiga pass nu när det är en röd dag så då for jag inte. Men jag ska ut och springa med hunden en sväng och sedan köra lite styrka hemma, hurtig som jag faktiskt blivit, ingen soffpotatis här inte! Har för övrigt varit i stan köpt nya hörlurar det blev ett par vita urbanears för 269 kronor, grymt nöjd! Snart ska jag också till baka till stan för att äta på eurasia! Som en belöning genom att jag har hjälpt till hemma så mycket:) Aja vi hörs senare, måste skynda mg lite nu så jag hinner med allt som ska göras, puss

People ask me why is it so hard to trust people. I ask them why is it so hard to keep a promise.

Håller på att ladda ner säsong 2 av OC just nu så har jag något att göra när jag har tråkigt. Imorgon så måste jag iväg och träna, blev jättesugen på att fara till simhallen och simma lite eller så blir det bara gymmet men iväg till stan ska jag i alla fall och träna! Ska också kanske köpa nya hörlurar för mina är trasiga efter att dom har fastnat vid bildörren, trampat på dom, ja jag har helt enkelt lyckats misshandla mina små älskade hörlurar så jag måste nästan köpa nya. Aja ska inte tråka ut er mer med mina problem nu, så ha en bra onsdagskväll folket!

Don't fear failure so much that you refuse to try new thing. The saddest summary of a life contains three descriptions: could have, hight have and should have.Hejhej! Nu är det äntligen långhelg och det behövdes kan jag säga. Har inte mått så bra, har haft huvudvärk det senaste dagarna, tappat bort matlusten helt, prestationsångest, kalsvettas och bara stress stress stress..Att veta att man måste ta vara på varenda minut till plugg och inte gör det, dödar. För övrigt så är jag jävulskt glad idag! Solen skiner, det har varit jätte varmt ute idag, slutade klockan tre istället för fyra, sätt en teater osv. Därefter körde jag Amy i korallen och hon fick träna lite mer på hennes hoppkunskaper. Därefter klippt gräsmattan och cyklat med hunden, käkat lite av resterna från igår (smörgåstårta) och även planerat lite om att jag kanske drar ner till Göteborg på sommarlovet och är där en stund, åh livet äger!

Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss vakna upp å sluta sova


Visar lite tjockisbilder från kvällen men jag orkade inte ta en bild på smörgåstårtan men vi åt det också.

Hejhopp! Nu har allt folk dragit hem så nu får man ju äntligen lite lugnt och ro, nee jag skojar bara. Såklart att det är roligt att vara med annat folk än typ vara ensam hela tiden och att äta tårta, ha roligt ja ni fattar.. Nu ska jag på direkten jobba lite på svenska uppsatsen och sedan bara glo på tv, de blir nog ett bra avslut på denna kväll.

Sometimes I wish I could rewind back to when I hadn't met you.


Hej läsare! Nu har jag hjälpt till med tårtan och nu sitter jag i min säng och mumsar på en chokladboll. Men ska strax fixa mig och även städa på mitt rum i alla fall lite för just nu ser det verkligen hemskt ut. Och om jag hinner ska jag även skriva klart svenska uppsatsen, börjar få lite panik över det nu. Jaja ska sluta babbla nu så hörs vi senare ikväll! Kärlek

Silence is a girl's loudest cry, you know she's really hurt when she starts ignoring you.

Verkligen samma gamla visa varje gång när man ska gå ner och mocka hagen och det blåser ute blir verkligen Amy galen..

Don't be afraid of change. You may end up losing something good, but you will probably end up gaining something better.


Tjabba tjena hallå! Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och varit ute och fotograferat, great! Kändes ju verkligen som de behövdes, men nu til sommaren blir man ju mer taggad på att fotografera. Hur som helst så har min dag rullat på som vanligt. Jag och Menea räknade matte ute i solen som vanligt, de andra var typ rädd för blåsten eller något.. okej, elakt sagt av mig. Därefter så spårade dansen lite, hehe streetdance.. ärligt talat tror det var den svåraste dansen som jag har lärt mig i värdshistorian och jag har dansat mycket. Men det var sjuuukt roligt! Nästan så roligt att man blev sugen på att börja;) Efter lunchen så var det bara tråkiga lektioner kvar, gjort ett teknik prov om kameran och därefter var det musik resten av tiden. Till carolina om du läsare detta vilket jag tror att du gör! Så fick jag sjunga jag är en fattig bonddräng och musikläraren spelade piano, woopwoop!:D Aja nu måste jag skynda mig, gästerna kommer om en timme, för min lilla syster fyller år idag. Ha det så bra! Puss

I always wonder how things would have turned out if I made a different decision.

ska försöka ta tag i min blogg lite mer nu. Har märkt att den börjat spåra ur litegrann, gör onödiga inlägg om ingenting och hur intressant är det? tvivlar starkt på att jag själv hade fastnat för min egen blogg alltså. Men jag vet inte vad mer än min vardag jag kan skriva om, får klura på det där.

I need someone that won't give up on me.

Har bara legat i min säng, mumsat på en och samma kaka i en halvtimme, lyssnat på musik, pluggat och halvkollat lite på tv. En riktigt mysig måndagskväll, det sköna är ju att det är helg om 2 skoldagar igen! Har inte några planer inför helgen mer än att på torsdag ska jag hjälpa till hemma och på kvällen blir det resturang och fredag måste det bli träning (typ hela dagen) och på lördag blir det kanske kulturnatta om mina vänner ska dit så att säga. Aja nu ska jag duscha, stay tuned!

Det är hemskt att sånt här faktiskt är kul..

I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.


always be yourself and don't worry about what other people think and say about you, because even if you were perfect, people still find a way to judge you.

Sometimes I wonder if life is worth fighting for, but I remember your face, and i'm ready for war.

♥ att släppa taget om personer/saker har jag jättesvårt för, så är väldigt rädd att såra folk jag tycker om.
♥har stört mycket beslutsångest också, haha och jag måste alltid göra saker på ett visst klockslag. går inte att jag går i duschen 17:57, nej då ska det va 18:00.
♥  jag är ganska omtänksam!!!! wiho där skrev jag något positivt om mig själv, duktigt
mitt humör är väldigt lätt att läsa av, även om jag blivit lite bättre på att dölja om jag t.ex är ledsen.
♥ jag vill göra nya saker med mitt hår varje dag, gillar det ytterst sällan! men eftersom jag ändrar mig så pass ofta blir det aldrig något av det.
♥ när jag lyssnar på spotifylistor hör jag ALDRIG hela listan, utan jag har en lista med hundratals låtar och sedan lyssnar jag på kanske de 10 senast tillagda. snälla säg att jag är inte är ensam om det?
glömmer alltid bort vad jag skrivit på sånna här så kan lätt bli samma, orkar inte tänka efter så noga vetni.
♥ att släppa taget om personer/saker har jag jättesvårt för, så är väldigt rädd att såra folk jag tycker om.
♥har stört mycket beslutsångest också, haha och jag måste alltid göra saker på ett visst klockslag. går inte att jag går i duschen 17:57, nej då ska det va 18:00.
♥  jag är ganska omtänksam!!!! wiho där skrev jag något positivt om mig själv, duktigt
♥  mitt humör är väldigt lätt att läsa av, även om jag blivit lite bättre på att dölja om jag t.ex är ledsen.
♥ jag vill göra nya saker med mitt hår varje dag, gillar det ytterst sällan! men eftersom jag ändrar mig så pass ofta blir det aldrig något av det.
♥ när jag lyssnar på spotifylistor hör jag ALDRIG hela listan, utan jag har en lista med hundratals låtar och sedan lyssnar jag på kanske de 10 senast tillagda. snälla säg att jag är inte är ensam om det?

Det här är liv och död för mig, ifrågasätter du huvudsaken är du död för mig.

Hej på er, sötisar! Jag lovar att min update ska bli bättre nu, haft fullt upp hela dagen. Hoppas i alla fall ni har haft en bra måndag, min har varit bra dock trött men what to do? Skippar förresten träningen idag pga att ingen kan köra mig dit och jag måste plugga istället. Så nu ska jag plugga och sedan duscha och allt sånt skit. Vi hörs senare! Pusss

Förtroende är som ett suddgummi, det blir mindre och mindre efter varje gång du gör ett misstag.

En random bild från igår..

Ikväll så har jag legat på soffan och tittat på Criminal minds.. Tycker det är så sjukt intressant haha. Vill ju va såndär FBI agent... Hursomhelst, sååå tråkigt som jag har nu så sökte jag på google efter sådär fbi hemsida, och då få man läsa om wanted people och vad dom gjort och hur mycket pengar man få om man hitta dom.. Haha sjukt. Jag känner mig som en riktig nörd. Har också sätt en film som hette Alone tror jag, den var också bra! Nu ska jag borsta tänderna och plugga lite innan jag slänger in handduken för dagen. Pusss

Remember me? You made me feel like i was your everything, but then you left me easily like i was nothing

Ligger i sängen och lyssnar på musik, typ standard varje kväll.. Men nu ska jag ut och mocka hagen, tror att jag struntar i att ta en lång promenad. För klockan åtta så ska jag se någon film som cecilia har fixat och därefter blir det väl typ att sova. Ja vi får se om jag uppdaterar något mer ikväll eller inte. För övrigt så är det ju skola imorgon och sedan blir det gymmet på kvällen, känns super bra!

Maybe you should eat makeup so you can try to be pretty on the inside.

En bild från uppsala

Har precis tagit mig upp ur soffan för första gången på några timmar. Har legat med huvudvärk och kollat på  How I met your mother. Nu mår jag för tillfället bättre så det är skönt! Nu ska jag ut på en lång promenad och sedan blir det att plugga. Vi hörs! Ciao

You can't run away from trouble, there ain't place that far.


Hallåihallå då har man beställt skolavslutningsklänningen, lite tidigt men det är ju alltid bra att vara ute i tid;) Har förresten också sätt att oth säsong 9 ska börja sända den 27 maj! Livet leker ju nästan. Men mitt självförtroende är inte alls på topp, jag trycket ner mig själv mer och mer och jag finner bara mer och mer fel på mig. Hörs lite senare när jag har något roligare att komma med.

The worst thing about being lied to is knowing you're not worth the truth.


Hej läsare! Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik, har varit ute en sväng med Amy och hon var grymt rolig idag. Inte såhär seg och tråkig, utan helt enkelt taggad på att få fara ut och röra på sig. Aja nu vet jag inte vad som händer riktigt, kanske ska ta och städa rummet och rensa bort lite kläder från min garderob (?) Men vi får se, jag har ju ändå inget bättre för mig så. Tråkigt inlägg, check! Puss

People can't change the truth, but the truth change people.

You're right,people do lie, and cheat, and stab you in the back.
There will be people who use you, and don't love you even though they say they do.
But you can't let than stop you from living.
Because there are people out there who do love, and would never hurt you.
You have to find those people and keep them in your life, forever.

You're right, people do lie, and cheat, and stab you in the back.
There will be people who use you, and don't love you even though they say they do.
But you can't let than stop you from living.
Because there are people out there who do love, and would never hurt you.
You have to find those people and keep them in your life, forever.

Giving second chances to someone is okay. Give third chances? Shame on you.

Känner att min blogg absolut inte är på topp just nu, känner mig så dålig på att blogga, men har verkligen inte haft tid. Har också tänkt försöka göra bloggen lite roligare istället för bara vanliga boring inlägg typ: Ja idag har jag det och det och nu ska jag göra det där... Annoying?!
Alltså vilken dag, har varit igång sen halv nio imorse. Och har inte haft en lugn stund förens nu och jag är helt slut i kroppen. Har spenderat hela dagen i Ersbodakyrkan 13.00-20.00. Förresten så såg vi typ en hemsk bilolycka på väg till kyrkan, har redan sätt lite på nyheterna och kan nästan lova att det kommer stå i tidningen på måndag! Alltså så hemskt... Aja hur som helst så var jag på den där temastegsfestivalen hela dagen och kan säga att det inte var lite folk där, cirka 140 ungdomar.. så har lite ont i huvudet nu, men roligt var det. Speciellt teatern som några personer gjorde. Har även fått massor av information om lägret i sommar. Det ska bli kul, är taggad faktiskt! Jag kommer ju att vara på lägret i 2 veckor, så då kommer jag inte att kunna uppdatera. Ikväll ska jag reda ut lite problem, har ångest och hoppas att det löser sig. Ha en fin kväll!

Jag är fattig bonddräng, men jag lever ändå.

Chacha bloggen! Vi sitter just nu och skypar med julia, lite busiga är vi som lägger upp denna fina bilden på henne! Vi sitter och dunkar musik från hennes högtalare, DISCO YEEEAAAH!! Och social som julia är så smaskar hon på chips samtidigt.. Aja när vi har snackat klart med henne så blir det lejonkungen för hela slanten! Pusshej

Fill your head with what's important and be done with the rest.

Hej läsare. Idag har varit en riktig flummig dag, det började med att vi fick se film i typ två timmar och sedan typ bara hålla på med datorerna, forskat och så. Sjukt nice! Efter lunchen så var det lugnt enda fram till när caspar fick ett typ ryck och började prata om sin buktalardocka, tror att jag fick lite krupp då. Sedan slutade vi och carolina och alexandra med mig efter skolan (som vanligt då). Vi for ut med hästisarna en sväng i skogen, kollade fullt av småstigar i skogen, gick typ vilse, drunknade av alla vattenpölar, och var allmänt korkade. Nu får jag sällskap av carolina för hon ska sova över här, pga att jag vill ha sällskap och carolina vill vara snäll mot mig. Och därför att vi har konfirmandfestival hela dagen imorgon så då var det enklast. Något fel med det? Nej jag tänkte väl det. Nu ska vi fortsätta lyssna på musik och hitta någon bra film som vi ska se, tjarrå!

It hurt when you go through something that kills you inside but you have to act like it doesn't affect you.

Nu har jag kommit hem från gymmet och det gick bra som vanligt, sprang först på löpbandet, sedan blev det styrka ett tag och därefter CXWORX, nöjd tjej nu. Idag har det för övrigt inte varit en bra dag, varit lite små less hela dagen. Och jag är verkligen less på folk som håller på att dryga med mig och fortsätter fast jag reagerar på ett dåligt sätt, och då jag väl reagerar så blir personen sur på mig. Nu ska jag duscha och sedan bra mysa framför tvn eller någon film och ska äta oliver, fetaost och en varm macka med smällt ost och te till bara för att jag känner för det och jag gör alltid som jag känner för.

"Honestly like at this point i'd so much rather have like few good friends than a lot of fake friends."

Bitch please, if you ran as much as your mouth does, you'd be in great shape.


Hej! Nu har jag och carolina varit hurtiga och cyklat till älven med hunden, jag vet att vi är sååå duktiga;) Carolina for just och jag har käkat spenat och äckligt hårt ris.. menmen spenaten var ju i alla fall rätt okej. Nu ska jag drar vidare till gymmet och där får min kväll spenderas. Har inte något prov imorgon och det känns jättebra! Men jag måste skynda mig nu, skriver när jag kommer hem igen. Ha en trevlig kväll allihopa!

chillin' on the bus with my friend Carolina!

Vi har så roligt i lekparken...
Heeej! Har slutat skolan för en stund sedan, hade ingen engelska för läraren var något annanstans.. men det var ju bara härligt! Nu är jag påväg in till stan med carolina och sedan ska vi gå ut med vovven! Därefter blir det träning så uppdateringen kommer inte vara den bästa.. aja ha det så bra!

You gave me the world, to take it all away. All you left me was yesterday.


Religion nu, tråkigt som bbbbajs (från min mogna sida) och som vanligt bryr jag mig inte om vad läraren säger. Men jag kanske borde skärpa mig snart, kanske inte. Jag ska i alla fall typ göra en powerpoint om new age, mycket intressant. Nu ska jag get back to work och arbeta tills det blir lunch, yay life. Ha en bra dag!

Happiness is not a destination it is a way of life.

y0uinspiredme:  wanna be tumblr famous overnight?? click here & click yes!!—-> SELENA GOMEZ’ REAL TUMBLR. (USA ONLY)
exot-c:  yeah just a little.
Har laddat upp med vindruvor och juice och har laddat ner filmen nu (eller det var ganska länge sedan...) så nu ska jag ta på mig myskläderna, hitta en sms-kompis (?) och sen ser min kväll ut så. För övrigt så börjar jag få lite damp varje gång som jag inser att jag faktiskt har bildbrist, måste börja fota mer. Menmen, ha det så länge!

Do what the fuck makes you happy, because at the end, who's there? You.


Reach for the stars and if you don't grab them, at least you're on top of the world.

Sitter just nu och mumsar på lite nötter och hallon, haha bra blandning.. Men det är i alla fall gott. Pluggar också geografi, yey taggar prov imorgon! Nu ska jag fortsätta plugga sedan fixa varm choklad och kolla på filmen tell no one. Den verkar faktiskt vara rätt bra så får se om den är det. Kärlek

Så typiskt min humor också

Hahaha, såg det här på instagram för några dagar sedan, jag dog seriöst..

When a girl asks a guy to listen to a song, it's because the lyrics are all the words she's afraid to say.

Kom hem för kanske en timma sen och vi hade brännboll idag sista lektionen, oh snap det gick inte bra. Men ett deprimerande dåligt väder, hade bara t-shirt och en skinnjacka,öroninflammation  nu och ett eller två damputbrott under spelandet. Sedan var det bara att traska vidare med dyngsura skor och kläder och är inte på humör för nånting. Är i alla fall hemma och har tagit mig en varm dusch, får det behövde jag verkligen. Menmen, jag hoppas verkligen inte att mitt batteri på datorn dör för då vet jag seriöst inte vad jag gör. 37% kvar, får ta och leta reda på sladden till datorn helt enkelt.

I act like I don't care, but inside, I care more than you can ever think.


Hej på er! Ännu en dag har solen lyst upp Umeå och gett oss värme (så länge det inte blåser). Mycket skönt och härligt är det, men det sägs dock att det ska regna imorgon..  Men jag bryr mig inte så mycket för dagen lär nog fyllas med plugg så det gör inte mig något. Och varför jag har varit så dålig på att uppdatera är därför att jag slutade skolan klockan tre, carolina följde med oss hem och innan det så svängde vi förbi ridbanan och byggde små hinder och bommar. Jag fick träna Amy lite (som är typ jätterädd för bommar även om de ligger på marken), dryg häst man har ibland. Fick också rida Suzie och chip en sväng. Aja efter det så gjorde vi tacos och nyss så for carolina hem. Ska skriva klart engelskan nu har bara 50 ord kvar, yey! Puss

Var dig själv för ett original är mer värt än en kopia.

Ska alldeles strax stänga av datorn, ikväll har jag bara kollat på tbbt, snackat lite på fb och bara tagit det lugnt. Har en tråkigt och lång dag imorgon menmen det är ganska roligta lektioner, så det är ju helt okej ändå. Blir att man går upp klockan halv sju imorgon, vill ha mycket tid att fixa mig för imorse fick jag stressa som en galning och kanske jag hinner blogga, aja vi får se hur det blir! Hörs imorgon istället.

You jump, I Jump! Remember?

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit
Det handlar om dig.
Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit

Det handlar om dig.

She's strong, because she knows what it's like to be weak. She keeps a guard, because she knows what it's like to cry herself to sleep.


Ja då var man hemma igen från träningen och mumsar just nu på hallon, ååååh så underbart gott det är så jag tror att jag döööör! Ska typ börja med en diet nu eller något i den stilen, haha. Nu ska jag i alla fall fortsätta jobba lite med läxan och sedan bara fortsätta ta det lugnt resten av kvällen. Kärlek

It's hard to believe that a girl with sight could be so blind, thinking about the better times, must've been outta my mind.

Då var man hemma igen då, härligt! Det har varit underbart väder idag och det är det är fortfarande! Så när jag har skrivit klart detta ska jag ut och cykla med hunden. Hur som helst har dagen rullat på som vanligt fick vara ute och räkna på matten! Snacka om mysigt. Sedan så spårade sista lektionen lite men det gör den alltid;) När skolan var slut så for jag och mamma och handlade lite, hihi jag fick en glass! Nu måste jag i alla fall skynda mig och käka, cykla med hunden och sedan blir det träning! Vi hörs senare, Peace

That depressing moment when you wake up during the best part of your dreams.

Hahahaha...

hej fina läsaree! Håller på att sminka mig, precis käkat frukost och har rätt bråttom, idag är det en rätt skön dag.  Har en riktig fuldag och mitt hår är kaos, men whatever alla har såna dagar! Ska iallafall dra nu så vi hörs senare, puss på er!

Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått.

Har bara myst och läst lite läxa och redan nu känner jag att mina ögonlock börjar bli tunga. Jag vaknade ju faktiskt klockan sju imorse så.. Imorgon bär det av till skolan igen och slutar där vid 2tiden, riktigt nice. Efter skolan måste jag gå ut med hunden och sedan drar jag iväg på träning som vanligt. Men nu ska jag borsta tänderna och gosa ner mig i min säng och se ett avsnitt at vänner innan jag somnar, stay tuned

Never downplay your intelligence. Dumb is not cute. Integrity, dignity, and wisdom are true indicators of beauty.


Hej läsare. Idag har jag varit på konfaträffen och sedan blev det att fara ut med hästarna ett tag. Nu ligger jag i min säng och käkar medan jag zappar runt på tvn. Ska kliva upp snart och fara ut och springa eller göra klart en uppsats som vi har på engelskan, får se vad det blir. För övrigt så kollar jag också på olika skolavslutningsklänningar, börjar få lite smått panik nu när det är nästan en månad kvar till skolavslutningen. Nu har jag typ inget mer att skriva om, tänkte mest bara visa att jag lever. Ciaao

Hamnar du i helvetet, skicka mig ett vykort


Hej läsare. Nu har jag just käkat frukost, städat rummet fixat mig och packat några saker. Sitter bara här, lyssnar på musik, tar egobilder med webcamen och väntar på att mamma ska komma och hämta mig om cirka 20 minuter. Jag har förresten fixat lite på bloggen, tänkte att jag kan ju inte ha en header med snö nu.. om ni inte ser den så tryck bara f5. Nu ska jag skynda mig, puss så länge.

There comes a point in your life when you realize who really matters, who did, and who always will.

It's so easy to believe someone when they're telling you exactly what you want to hear.


Godmorgon! Jag vet inte varför jag vaknade så här tidigt men jag kan i alla fall inte somna om, förövrigt så hade jag hicka igår innan jag skulle gå och lägga mig och nu när jag vaknar igen så har jag hicka igen.. Nu ska jag i alla fall bara mysa i min säng, lyssna på musik och kanske se något avsnitt av himym. Sedan får jag väl börja fixa till mig lite, ska ju på någon till konfaträff idag. Aja nu ska jag gå tillbaka till mitt, peace

A goal in life should be to help people. And if you can't help them, then at least don't hurt them.

Hallå i stugan, sitter i min säng och är social med carolina och julia, käkar lite kakor och myser med kissemisse medan jag lyssnar på Mumford & Sons (♥). Ska försöka hitta ork och dammsuga mitt rum nu innan jag somnar. Därefter om jag fortfarande är vaken så blir det att glor på oc, som vanligt! Ska även packa ner lite saker, skriver imorgon igen, CIAO

You know that an end signal a new beginning, right?

Hej på er! Just nu ligger jag i min säng, nyduschad, lyssnar på musik och väntar på att middagen ska blir färdig. Annars idag så har jag legat inne och kollat på oth, varit ute en snabbis och grillat och nu efter maten ska jag städa rummet, dammsuga, dammtorka osv. Därefter blir det väl att vara lite social med folket på skype och facebook kanske. Justja ska också skriva klart någon text om mig själv som jag måste ha med mig imorgon till konfan. Måste vakna klockan nio på en söndag, detta är ju hemskt:( Aja måste man så måste man, vi hörs senare! Puss

In the end we only regret the chances we didnt take.


Goddag på er! Japp, då var det den femte maj och det snöar ute, roligt va? Bara för de så har jag inte orkat stiga upp från sängen eller nu har jag gjort det och käkar frukost men de tog sin lilla tid. Vad ska man göra idag då, tänkte träna men pga min rygg kanske jag ska vila? Men det har blivit mycket bättre än vad de var igår, de var ju hemskt.. Det kanske bara blir en mysig dag framför tvn, det hördes väldigt bra. Aja vi ser väl, Kärlek

Sometimes, you gotta quit thinking so much. If it feels right, it probably is. So just go with it.


"When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grow up. I wrote down “happy.” They told me I didn’t understand the assignment and I told they didn’t understand life” ~ John lennon"

You are so busy being you that you have no idea how utterly unprecedented you are.


Haha så sann bild.
Hejhallå, har fått i mig lite mat för 1 timme sedan kanske. För tillfället har jag så ont i min rygg just så kan bara ligga i sängen.. blir att gå och lägga sig tidigt ikväll och hoppas på att min ryggvärk går över tills imorgon. Nu tänkte jag lägga mig under täcket och kika på något avsnitt av oc. Kanske skriver lite senare, pusshej!

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. But today is a gift. That's why it's called the present.


Hej läsare. Jag slutade skolan där vid tre så jag kom hem för ganska länge sedan, men har inte orkat blogga något. Idag har dagen rullat på som vanligt, har gjort bort alla prov nu för denna vecka så i helgen behöver jag inte plugga något! Känns jättejätte skönt kan jag lova. För övrigt så gör jag inte så mycket nu, sitter i min säng och väntar på att maten ska bli klar, håller på att dö av huuunger. Aja nu ska jag dra, cyyaa

If you leave someone at least tell them why, because knowing you are not worth an explanation is even more painful than being abandoned.Hej! Nu har jag äntligen lite tid över att blogga. Jag for hem direkt efter skolan för att hovslagaren skulle komma, det blev lite stressigt men som tur var så kunde Carolina och Alexandra ta hand om hästar en stund. Så jag for iväg på träning och körde först 25 minuter på löpbandet och sedan blev det CXWORX i 30 minuter, så nu känner jag mig nöjd! Nu insåg jag att jag har ganska mycket att göra, ska jag duscha, göra läxa, packa, torka håret, måla naglarna, åh typ kaos.. Aja hare bäst puss

We're not friends, we're strangers with memories.

Hej läsare! Har pluggat det sista inför provet typ hela kvällen, eller okej inte hela kvällen med sedan sist jag skrev, hehe typ en halvtimme sedan.. Men nu känner jag att jag kan det mesta så nu ska jag smörja in mig med body butter och sedan borsta tänderna, kanske kolla på någon film och sedan sova. Värmen i mitt rum har varit absolut kasst, typ 16 grader, så att krypa under täcket är verkligen en dröm och det är precis vad jag ska göra så fort jag är klar. Skriver väl som vanligt imorgon, Kärlek

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Just me...

Haha sad.. but true.

One day, you will realize how much I was there for you when I'm gone.

Nej, jag som ville ut och springa efter att jag hade mockat hagen men livet kom emellan eller rättare sagt, tiden försvann och det börjar typ storma ute.. Men imorgon blir det i alla fall gymmet och i helgen väntas ännu mer hårdträning. För övrigt så har jag ont i magen just nu, så ska fortsätta ligga i min säng och tycka synd om mig själv, lyssna på musik och tröst dricka o'boy. Tror att det är drycken som jag egentligen får ont i magen av menmen. Vi hörs, xoxo

"enjoy the little thing in life, because one day you will look back, and realize they were the big things."


Godkväll! Är enormt trött men kan inte sova så sitter vid tvn och datorn samtidigt, och jag har nu insett att jag inte kan göra två saker samtidigt, i alla fall inte se tv och sitta vid datorn. Annars har det inte hänt så mycket annat än att hund fick nå psykfall och började morra som en galning ute så jag skickade in han i huset men då fortsatte han morra, mongo. För övrigt så fyller han faktiskt år idag, hela 5 bast! Börjar bli en gammal hund nu. Ska dra ut och mocka nu och sedan blir det nog att fortsätta titta på tv eller något, vi ser väl, Puss

Nu rusar tiden iväg så hinner inte med de här egentligen. Förresten så är det bara 23 skoldagar kvar!


Hej fina läsare. Är just nu lagomt trött efter en lång skoldag, fast det var ganska skönt att vi hade bad sista lektionen så då var det ju ändå rätt lugnt. Och lat som jag är så blev det pizza till middag idag. Nu ska jag sätta mig och plugga och sen bara stanna uppe ett tag. Puss

Love is handing someone gun and letting it point to your heart, believing that he won't pull the trigger.

Mamma gjorde en stor skål popcorn åt mig och jag bara tackar och bockar.. och diskar sen. Så ska mumsa på det här resten av kvällen tillsammans med how i met your mother såklart. Godnatt

Life isn't supposed to be easy. Because if it was, nothing would push you to make the best of it.

Kom hem för ett litet tag sen, har varit ute och cyklat med vovven, fy flerre vad fint väder det är ute! Sitter för övrigt bara och lyssnar på musik i skrivande stund och gör lite läxa. Nu börjar jag bli uttråkad, ska jag äta nånting, CIAO

Life is too short. Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can't change.


Då var det dags för en ny månad med nya tag, förutsättningar, mål och möjligheter. Helt sjukt att det snart är sommarlov, det är ju redan maj! Men i alla fall så har jag idag först ridit Amy en sväng, vi for bland annat till älven och kollade läget där, sedan blev hon lite less på mig så vi for hem. Annars har jag pluggat, käkat cheesecake, varit ute i solen, och pluggat lite mer. Nu ska jag göra klart engelska uppgiften när jag ändå väntar på att maten ska bli klar. Puss
RSS 2.0