SKRIVer LITE OM MIG :*

Hahaha, skulle jag dock berätta allt hade de tagit tusen år för de finns väldigt mycket om mig.. jag är inte vem som helst, ingen är vem som helst, alla är sig själv och de i sin tur har sitt egna lilla värde.:D
Jag heter Annelie sofie hansson , jag gillar mitt namn,men gillar ofc att skriva det hihi..Jag är 14 år nästan, om typ två veckor. Ja, hos mamma bor jag i brattby (det ligger i umeå) och hos pappa bor jag i hissjö, men vi ska snart flytta ifrån hissjö. Några av mina intressen är nog att rida och har funderat att börja innebandy men är lite osäker ännu om jag ska börja. Jag har ridit i 8 år och har en egen häst.
Andra intressen är självklart att fotografera som jag har gjort många år. Men jag har inte varit lika aktiv på det, men ska försöka lägga in lite mera "natur" bilder på bloggen. Inte bara ego bilder XD  Jag gillar också att rita och måla! Det har jag gjort i många många många år . Och som dom flesta tjejer gillar jag också kläder, smink, skor osv. Jag springer gärna på stan och shoppar massa saker, älskar verkligen stan!  
Jag skulle beskriva mig själv som en jävligt galen, snäll skrattig tjej. Jag har dock dåligt dåligt tålamod.. och att vänta på folk och andra saker. Blir också ganska lätt ledsen men jag visar det inte oftast. Jag älskar att prata och kan prata sönder folk om jag så vill.
Kan vara blyg ibland men det händer inte oftast ,jag skiter i vad folk säger om mig för jag ska trivas med mig själv, inte ni. och jag trivs perfekt! ;) tar inte åt mig av massa skit! å det är så de ska vara! Ja, jag lever mitt liv.


Kommentarer
Postat av: Odda

Stämmer bra det<3

Jao, då drar man till pappsen! ;D

2010-12-29 @ 19:17:16
URL: http://odansliv.blogg.se/
Postat av: Linnea

Härligt innlägg ! :)

2010-12-30 @ 09:59:46
URL: http://linnealisalindgren.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hahaha, tackar ! hur har din dag varit?

2010-12-30 @ 21:41:31
URL: http://linnealisalindgren.blogg.se/
Postat av: Fille

Brabra :)

Jo jag mår bah bra!(förlåt för så sent svar..)

2010-12-31 @ 03:28:12
URL: http://filippahjacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0